Tel. +385 (40) 328 522, Športska 5, Čakovec

Obrazac za izdavanje prijepisa/duplikata svjedodžbe

Četvrtak, 1. veljače 2024.

Prijepis/duplikat

Zahtjev za izdavanje prijepisa/duplikata svjedodžbe – UPUTE

Tehnička škola Čakovec može izdati prijepis ili duplikat originalnih svjedodžbi koje je preuzeo učenik prilikom završetka svog školovanja. Prijepis ili duplikat izdaju se na temelju podataka upisanih u matičnoj knjizi učenika ili e-Matici.

Zahtjev za izdavanje prijepisa/duplikata svjedodžbe

Zahtjev-za-izdavanje-prijepisa-duplikata 024

 

podnosi se u pisanoj formi koristeći dokument dostupan za preuzimanje ili na jedan od sljedećih e-mailova: [email protected] ili [email protected].

Samo u iznimnim situacijama zahtjev se može podnijeti u usmenoj formi na brojeve telefona 040328 522 ili 040328539. Usmeni zahtjev možete podnijeti svakim radnim danom od 7:00 do 15:00 sati.

Prijepis/duplikat svjedodžbe izdaje se u roku od 5 dana od dana podnošenja pisanog Zahtjeva, a podiže se u referadi za učenička pitanja, soba 26, radnim danom od 7:30 do 14:30, osobno ili dokument može preuzeti i neka druga osoba.

Obavijest o izrađenom prijepisu/duplikata primit ćete na e-mail ili putem SMS poruke.

Naknada za izradu prijepisa/duplikata svjedodžbe, sukladno Cjeniku usluga Tehničke škole Čakovec, iznosi 20,00 eura po svjedodžbi, a plaćanje možete izvršiti u referadi za učenička pitanja.

Duplikat svjedodžbe ili potvrde o položenim ispitima državne mature izdaje Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti tajnici Tehničke škole Čakovec na broj telefona 328-522 ili putem e-maila [email protected].

Aktualne novosti

JOŠ JEDNO DRUŽENJE S  ERASMUSOVCIMA
JOŠ JEDNO DRUŽENJE S  ERASMUSOVCIMA

Prošlog petka naša multimedijalna dvorana bila je premala za sve one koji su još jednom željeli čuti iskustva i uspomene naših „Iraca“ - 18 učenika i dvoje pratitelja na putovanju koji su 2023. na mobilnost putovali u Republiku Irsku i tamo stjecali znanja i vještine...

read more
STUDIRANJE (NE) DOĐE UVIJEK NA RED
STUDIRANJE (NE) DOĐE UVIJEK NA RED

Na naš prvi Dan visokoškolskih ustanova pod nazivom Od školske klupe do diplome odazvalo se 13 renomiranih hrvatskih i slovenskih visokoškolskih ustanova koje su našim učenicima pružile priliku upoznati se s širokim rasponom studijskih programa i karijernih putova. U...

read more