Tel. +385 (40) 328 522, Športska 5, Čakovec

Prijepis/duplikat

Zahtjev za izdavanje prijepisa/duplikata svjedodžbe – UPUTE

Tehnička škola Čakovec može izdati prijepis ili duplikat originalnih svjedodžbi koje je preuzeo učenik prilikom završetka svog školovanja. Prijepis ili duplikat izdaju se na temelju podataka upisanih u matičnoj knjizi učenika ili e-Matici.

Zahtjev za izdavanje prijepisa/duplikata svjedodžbe podnosi se u pisanoj formi koristeći dokument dostupan za preuzimanje ili na jedan od sljedećih e-mailova: [email protected] ili [email protected].

Samo u iznimnim situacijama zahtjev se može podnijeti u usmenoj formi na brojeve telefona 040328 522 ili 040328539. Usmeni zahtjev možete podnijeti svakim radnim danom od 7:00 do 15:00 sati.

Prijepis/duplikat svjedodžbe izdaje se u roku od 5 dana od dana podnošenja pisanog Zahtjeva, a podiže se u referadi za učenička pitanja, soba 26, radnim danom od 7:30 do 14:30, osobno ili dokument može preuzeti i neka druga osoba.

Obavijest o izrađenom prijepisu/duplikata primit ćete na e-mail ili putem SMS poruke.

Naknada za izradu prijepisa/duplikata svjedodžbe, sukladno Cjeniku usluga Tehničke škole Čakovec, iznosi 20,00 eura po svjedodžbi, a plaćanje možete izvršiti u referadi za učenička pitanja.

Duplikat svjedodžbe ili potvrde o položenim ispitima državne mature izdaje Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti tajnici Tehničke škole Čakovec na broj telefona 328-522 ili putem e-maila [email protected].

 

Obrazac zahtjeva za izdavanje duplikata/prijepisa