Tel. +385 (40) 328 522, Športska 5, Čakovec

PARTNERSTVO I PRIJATELJSTVO TEHNIČKIH ŠKOLA DARUVARA I ČAKOVCA

Nedjelja, 7. srpnja 2024.

Bio je to jedan tako poseban dan…

Razdraganih lica i iskrenih osmijeha, čvrsta stiska ruke i toplom riječju dobrodošlice vrata su nam svoje škole otvorili naši kolege nastavnici, partneri u projektu, naši prijatelji iz daruvarske Tehničke škole.

Ispunili smo obećanje dano protekle nastavne godine i u četvrtak, 4. srpnja 2024. pedesetero nas iz TŠČ-a krenuli put Bjelovarsko-bilogorske županije i njezina drugog po veličini grada – Daruvara, u kojem su nas dočekali ravnateljica Tehničke škole Daruvar sa svojom ekipom djelatnika.

Radost susreta bila je očita već po izlasku iz autobusa, a glasan razgovor i smijeh u trenutku su ispunili svaki kutak škole domaćina. Okrijepljeni zalogajem i pićem dobrodošlice uz stručno smo vodstvo obišli centar grada i njegove kulturno-povijesne znamenitosti te laganim korakom kroz daruvarske zelene perivoje stigli do mjesta koje će još dugo pamtiti susret začinjen posebnim ozračjem međimursko-bjelovarsko-bilogorskih misionara odgoja i obrazovanja.

Obilna trpeza, ples i pjesma uz pratnju klavijaturista i harmonikaša obilježili su dan za pamćenje. Dan koji nam se svima po mnogočemu učinio nevjerojatnim! Posebnim! Danom koji je učvrstio prijateljstvo dviju posebnih škola! Tehničke škole Daruvar i Tehničke škole Čakovec! Škola predvođenih ravnateljima Sanjom Klubičkom i Draženom Blažekom!

Daruvarski su nam kolege visoko dignuli ljestvicu susreta i druženja. Sljedeće ćemo ju godine pokušati dosegnuti u oazi naše škole kosih prozora. (ds)

Aktualne novosti

UPISI u 1. razrede – promjena termina preuzimanja dokumenata
UPISI u 1. razrede – promjena termina preuzimanja dokumenata

Poštovani učenici i roditelji,  s obzirom da će se Upisnice iz aplikacije za upise moći dobivati nakon 12 sati u srijedu 10.7.2024., obavještavamo vas da je došlo do promjene termina provedbe upisa u Tehničkoj školi Čakovec. Upisne komisije u Tehničkoj školi Čakovec...

read more
Posljednji zvuci naše srednjoškolske etide
Posljednji zvuci naše srednjoškolske etide

SVEČANI TRENUTAK MATURANATA TEHNIČKE ŠKOLE ČAKOVEC Posljednji zvuci naše srednjoškolske etide Odletješe naše ptice… 'bučne i tihe,  pogodne da ih se voli'… odlepršaše… u horizonte nove, u svjetove velike… 'i teško nam je vjerovati da su odletjele i napustile nas...

read more
Popis udžbenika za školsku godinu 2024./2025.
Popis udžbenika za školsku godinu 2024./2025.

Objavljujemo popis obveznih udžbenika koji su učenici i nastavnici dužni koristiti u Tehničkoj školi Čakovec tijekom školske godine 2024./2025. Udžbenici za 1. razrede; POPIS-OBVEZNIH-UDZBENIKA-za-1.-razrede-u-Tehnickoj-skoli-Cakovec-od-rujna-2024 Udžbenici za 2....

read more