Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

   Tel. +385 (40) 328 522, Športska 5, Čakovec

ZANIMAJU TE ELEKTROTEHNIKA I RAČUNALSTVO? FER JE NA SMOTRI SVEUČILIŠTA U ZAGREBU

Srijeda, 9. studenoga 2022.

Svi zainteresirani učenici mogu već od sutra, 10. studenoga pa do 12. studenoga 2022. u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma posjetiti štand Fakulteta elektrotehnike i računalstva.

Ukoliko nemate priliku otići u Zagreb i popričati uživo s predstavnicima Fakulteta, imate mogućnost svoje upite postaviti u online chatu „Pitaj studente“. Tamo vas čekaju prave FER-ovke i FER-ovci i spremni su vam otkriti sve tajne studiranja na FER-u.

Termini i poveznice na MS Teams su:

Sve ostale informacije o Smotri i aktivnostima FER-a potražite na https://smotra.fer.unizg.hr/ (web-stranica će biti aktivna od 10. studenoga 2022.).

Aktualne novosti

GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLE ZA 2022./2023.
GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLE ZA 2022./2023.

Na stranici DOKUMENTI ---> AKTI USTANOVE 7. listopada 2022. objavljena su tri važna dokumenta ustanove koji se odnose na školsku godinu 2022./2023. To su Godišnji plan i program Školski kurikul Školski preventivni program.  

read more
Popis tema za završni rad u 2022./2023. godini
Popis tema za završni rad u 2022./2023. godini

Poštovani učenici, kolege nastavnici - mentori učenicima na završnom radu, sukladno Pravilniku o izradbi i obrani završnog rada objavljujem slijedeće dokumente:  na prijedlog stručnih vijeća donosim popis tema za završni rad po zanimanjima/ strukovnim programima:...

read more
Erasmus +, K1 projekt – SUVREMENI IZAZOVI ZA NOVE GENERACIJE
Erasmus +, K1 projekt – SUVREMENI IZAZOVI ZA NOVE GENERACIJE

Agencija za mobilnost i programe Europske unije prihvatila je projektni prijedlog „Suvremeni izazovi za nove generacije“ u okviru programa Erasmus +, Ključna aktivnost 1: mobilnost u svrhu učenja za pojedince te dodijelila Tehničkoj školi Čakovec bespovratna sredstva...

read more