Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

   Tel. +385 (40) 328 522, Športska 5, Čakovec

STEAM OBRAZOVANJE U PARIZU

Srijeda, 12. listopada 2022.

U okviru Erasmus+ projekta „Suvremeni izazovi za nove generacije“, u Pariz je otputovala profesorica Matematike iz Tehničke škole Čakovec Sandra Štampar koja u organizaciji Centra za cjeloživotno učenje ErasmusLearn sudjeluje na tečaju „STEAM education“.

Cilj navedene edukacije je učenicima omogućiti stjecanje spoznaja o načinima i metodama razvijanja znanstvenog načina razmišljanja, otkrivanje uloge STEAM obrazovanja u svakodnevnom životu, integriranje umjetnosti u STEAM obrazovanje te motiviranje što više djevojaka za područje znanosti.

Prvog dana edukacije sudionici su upoznali rad ErasmusLearn organizacije i program edukacije te su predstavili zemlje iz kojih dolaze (Italija, Litva, Njemačka, Portugal, Španjolska), svoje obrazovne sustave i ustanove (prisutni su odgojitelji i nastavnici od vrtića do fakulteta), kao i sebe same.

Aktualne novosti

GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLE ZA 2022./2023.
GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLE ZA 2022./2023.

Na stranici DOKUMENTI ---> AKTI USTANOVE 7. listopada 2022. objavljena su tri važna dokumenta ustanove koji se odnose na školsku godinu 2022./2023. To su Godišnji plan i program Školski kurikul Školski preventivni program.  

read more
Popis tema za završni rad u 2022./2023. godini
Popis tema za završni rad u 2022./2023. godini

Poštovani učenici, kolege nastavnici - mentori učenicima na završnom radu, sukladno Pravilniku o izradbi i obrani završnog rada objavljujem slijedeće dokumente:  na prijedlog stručnih vijeća donosim popis tema za završni rad po zanimanjima/ strukovnim programima:...

read more
Erasmus +, K1 projekt – SUVREMENI IZAZOVI ZA NOVE GENERACIJE
Erasmus +, K1 projekt – SUVREMENI IZAZOVI ZA NOVE GENERACIJE

Agencija za mobilnost i programe Europske unije prihvatila je projektni prijedlog „Suvremeni izazovi za nove generacije“ u okviru programa Erasmus +, Ključna aktivnost 1: mobilnost u svrhu učenja za pojedince te dodijelila Tehničkoj školi Čakovec bespovratna sredstva...

read more