Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

   Tel. +385 (40) 328 522, Športska 5, Čakovec

PROŠLOST U SADAŠNJOSTI

Utorak, 22. studenoga 2022.

Čuvamo uspomenu na naše heroje

Svjesni spoznaje da se na temeljima prošlosti gradi budućnost, da se nikad ne smiju zaboraviti žrtve za domovinu u kojoj slobodni rastemo i stvaramo, uz dan sjećanja na naš grad heroj Vukovar učenici naše Škole prisustvovali su projekciji filma „Slike iz života ratnika“ o ratnom heroju Ivanu Anđeliću – Doktoru.
Prepuna dvorana Srednje škole Čakovec u ponedjeljak, 21. studenoga 2022. na projekciji je ugostila i učenike razrednih odjela 4. GM, 3. GM i 2. MT Tehničke škole Čakovec.
Dojmljivo i sažeto o važnosti obrane Vukovara u Domovinskom ratu izjavu je za Hrvatsku radioteleviziju dao naš maturant Fran Krsto Pilić.

Aktualne novosti

GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLE ZA 2022./2023.
GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLE ZA 2022./2023.

Na stranici DOKUMENTI ---> AKTI USTANOVE 7. listopada 2022. objavljena su tri važna dokumenta ustanove koji se odnose na školsku godinu 2022./2023. To su Godišnji plan i program Školski kurikul Školski preventivni program.  

read more
Popis tema za završni rad u 2022./2023. godini
Popis tema za završni rad u 2022./2023. godini

Poštovani učenici, kolege nastavnici - mentori učenicima na završnom radu, sukladno Pravilniku o izradbi i obrani završnog rada objavljujem slijedeće dokumente:  na prijedlog stručnih vijeća donosim popis tema za završni rad po zanimanjima/ strukovnim programima:...

read more
Erasmus +, K1 projekt – SUVREMENI IZAZOVI ZA NOVE GENERACIJE
Erasmus +, K1 projekt – SUVREMENI IZAZOVI ZA NOVE GENERACIJE

Agencija za mobilnost i programe Europske unije prihvatila je projektni prijedlog „Suvremeni izazovi za nove generacije“ u okviru programa Erasmus +, Ključna aktivnost 1: mobilnost u svrhu učenja za pojedince te dodijelila Tehničkoj školi Čakovec bespovratna sredstva...

read more