Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

   Tel. +385 (40) 328 522, Športska 5, Čakovec

PROBNI ISPITI

Ponedjeljak, 24. listopada 2022.

Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja i ovogodišnjim će maturantima ponuditi mogućnost provjere njihova znanja na probnim ispitima državne mature iz svih obveznih i izbornih predmeta.

Ispiti u .pdf formatu 1. veljače 2023. bit će objavljeni na mrežnoj stranici Centra, a njihova rješenja 1. ožujka 2023.

Iako učenici ove godine neće upoznati kompletnu proceduru provedbe ispita (zaprimanje ispita, otvaranje ispitnih vrećica, povrat ispita u vrećice…), dobit će uvid u njegovu strukturu i sadržaj jer će rješavati jednu od inačica koja je izrađena prema novim predmetnim kurikulima i potencijalno bi mogla biti redovita varijanta ispita u ljetnom roku državne mature.

Pitanja o probnim ispitima učenici postavljaju  ispitnom koordinatoru Škole ili predmetnom nastavniku.

Aktualne novosti

GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLE ZA 2022./2023.
GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLE ZA 2022./2023.

Na stranici DOKUMENTI ---> AKTI USTANOVE 7. listopada 2022. objavljena su tri važna dokumenta ustanove koji se odnose na školsku godinu 2022./2023. To su Godišnji plan i program Školski kurikul Školski preventivni program.  

read more
Popis tema za završni rad u 2022./2023. godini
Popis tema za završni rad u 2022./2023. godini

Poštovani učenici, kolege nastavnici - mentori učenicima na završnom radu, sukladno Pravilniku o izradbi i obrani završnog rada objavljujem slijedeće dokumente:  na prijedlog stručnih vijeća donosim popis tema za završni rad po zanimanjima/ strukovnim programima:...

read more
Erasmus +, K1 projekt – SUVREMENI IZAZOVI ZA NOVE GENERACIJE
Erasmus +, K1 projekt – SUVREMENI IZAZOVI ZA NOVE GENERACIJE

Agencija za mobilnost i programe Europske unije prihvatila je projektni prijedlog „Suvremeni izazovi za nove generacije“ u okviru programa Erasmus +, Ključna aktivnost 1: mobilnost u svrhu učenja za pojedince te dodijelila Tehničkoj školi Čakovec bespovratna sredstva...

read more