Tel. +385 (40) 328 522, Športska 5, Čakovec

NOVA GODINA – NOVO VODSTVO

Ponedjeljak, 3. listopada 2022.

Prvi listopadski tjedan krenuo je aktivno u svim područjima školskog života. Za učenike smo, s ciljem da se i njihov glas čuje, održali prvu sjednicu Vijeća učenika. Skupila su se neka stara, ali i brojna nova, znatiželjna lica.

Osim što su od ravnatelja imali prilike čuti koje će aktivnosti, projekti i pitanja biti aktualni u novoj školskoj godini, održani su dinamični izbori za rukovodstvo Vijeća. Demokratskim su putem izabrani predstavnici i prenositelji učeničkih prijedloga i pogleda – u ovoj će školskoj godini riječ učenika osluškivati i prenositi mehatroničar David Krivak (4. MT), u čemu će mu pomagati Ivan Šubić (4. GM), a o svemu voditi evidenciju naša višegodišnja zapisničarka i aktivna članica Vijeća Anja Marodi (3. GM).


Valja spomenuti još dvoje kandidata koji su bili u utrci za novo vodstvo te istaknuti njihov odličan nastup i predstavljanje – dosadašnju predsjednicu Melani Grahovec, 2. GM, i Mateja Piveca, 1. ET.


U narednim danima saznat ćete više o našim novim učeničkim čelnicima te idejama i načinima kojima svima nama možemo uljepšati i olakšati školske dane. (LMK)

Aktualne novosti

DISEMINACIJA ISKUSTVA SA STUDIJSKOG PUTOVANJA U IZRAEL
DISEMINACIJA ISKUSTVA SA STUDIJSKOG PUTOVANJA U IZRAEL

Sva (nova) znanja koja su prikupili i pozitivna iskustva s kojima su se vratili osam je djelatnika TŠČ-a nakon boravka u Izraelu prenijelo svojim kolegicama i kolegama u Školi. Obrazovni sustav u Izraelu, ustanove koje su posjetili, mjesta koja su obišli, ljudi koje...

read more
Kućni red Tehničke škole Čakovec
Kućni red Tehničke škole Čakovec

Objavljujemo Kućni red Tehničke škole Čakovec donesen na sjednici Školskog odbora održanoj 4. listopada 2019. Kućni red Tehničke škole Čakovec važi od 2019. godine

read more
GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLE ZA 2022./2023.
GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLE ZA 2022./2023.

Na stranici DOKUMENTI ---> AKTI USTANOVE 7. listopada 2022. objavljena su tri važna dokumenta ustanove koji se odnose na školsku godinu 2022./2023. To su Godišnji plan i program Školski kurikul Školski preventivni program.  

read more
Popis tema za završni rad u 2022./2023. godini
Popis tema za završni rad u 2022./2023. godini

Poštovani učenici, kolege nastavnici - mentori učenicima na završnom radu, sukladno Pravilniku o izradbi i obrani završnog rada objavljujem slijedeće dokumente:  na prijedlog stručnih vijeća donosim popis tema za završni rad po zanimanjima/ strukovnim programima:...

read more