Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

   Tel. +385 (40) 328 522, Športska 5, Čakovec

NOVA GODINA – NOVO VODSTVO

Ponedjeljak, 3. listopada 2022.

Prvi listopadski tjedan krenuo je aktivno u svim područjima školskog života. Za učenike smo, s ciljem da se i njihov glas čuje, održali prvu sjednicu Vijeća učenika. Skupila su se neka stara, ali i brojna nova, znatiželjna lica.

Osim što su od ravnatelja imali prilike čuti koje će aktivnosti, projekti i pitanja biti aktualni u novoj školskoj godini, održani su dinamični izbori za rukovodstvo Vijeća. Demokratskim su putem izabrani predstavnici i prenositelji učeničkih prijedloga i pogleda – u ovoj će školskoj godini riječ učenika osluškivati i prenositi mehatroničar David Krivak (4. MT), u čemu će mu pomagati Ivan Šubić (4. GM), a o svemu voditi evidenciju naša višegodišnja zapisničarka i aktivna članica Vijeća Anja Marodi (3. GM).


Valja spomenuti još dvoje kandidata koji su bili u utrci za novo vodstvo te istaknuti njihov odličan nastup i predstavljanje – dosadašnju predsjednicu Melani Grahovec, 2. GM, i Mateja Piveca, 1. ET.


U narednim danima saznat ćete više o našim novim učeničkim čelnicima te idejama i načinima kojima svima nama možemo uljepšati i olakšati školske dane. (LMK)

Aktualne novosti

GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLE ZA 2022./2023.
GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLE ZA 2022./2023.

Na stranici DOKUMENTI ---> AKTI USTANOVE 7. listopada 2022. objavljena su tri važna dokumenta ustanove koji se odnose na školsku godinu 2022./2023. To su Godišnji plan i program Školski kurikul Školski preventivni program.  

read more
Popis tema za završni rad u 2022./2023. godini
Popis tema za završni rad u 2022./2023. godini

Poštovani učenici, kolege nastavnici - mentori učenicima na završnom radu, sukladno Pravilniku o izradbi i obrani završnog rada objavljujem slijedeće dokumente:  na prijedlog stručnih vijeća donosim popis tema za završni rad po zanimanjima/ strukovnim programima:...

read more
Erasmus +, K1 projekt – SUVREMENI IZAZOVI ZA NOVE GENERACIJE
Erasmus +, K1 projekt – SUVREMENI IZAZOVI ZA NOVE GENERACIJE

Agencija za mobilnost i programe Europske unije prihvatila je projektni prijedlog „Suvremeni izazovi za nove generacije“ u okviru programa Erasmus +, Ključna aktivnost 1: mobilnost u svrhu učenja za pojedince te dodijelila Tehničkoj školi Čakovec bespovratna sredstva...

read more