Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

   Tel. +385 (40) 328 522, Športska 5, Čakovec

Izdavanje potvrda o školovanju

Utorak, 20. srpnja 2021.

Učenicima i njihovim roditeljima omogućeno je i putem servisa https://potvrde.skole.hr da sami zatraže i dobiju elektronički potpisanu potvrdu o školovanju.

1. ako će potvrdu zatražiti UČENIK – sve što učenik treba je otvoriti poveznicu https://potvrde.skole.hr  u web pregledniku, prijaviti se sa svojim [email protected] parametrima ([email protected]) i odabrati razred koji polazi i svrhu izdavanja potvrde (dječji doplatak, pravo na jednokratnu novčanu potvrdu, povlaštenu kupovinu antivirusnog softvera, obiteljsku mirovinu itd.) te kliknuti na gumb generiraj. Učenik dobiva digitalno potpisani dokument koji može isprintati ili koristiti u digitalnom obliku kako je i dobiven (pdf). 

2. ako će potvrdu zatražiti RODITELJ UČENIKA – roditelji mogu zatražiti potvrdu putem istog servisa otvaranjem poveznice https://potvrde.skole.hr , ali se u tom slučaju roditelj prijavljuje putem sustava e-Građani.

Digitalno potpisana potvrda ima pravnu snagu obične „papirnate“ potvrde.

U slučaju da niste samostalno uspjeli dobiti potvrdu, tada istu možete kao i do sada podići u školskoj referadi ili je zatražiti na [email protected]  

S poštovanjem

Tehnička škola Čakovec

Aktualne novosti