Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

   Tel. +385 (40) 328 522, Športska 5, Čakovec

EUROPSKI DAN JEZIKA

Petak, 14. listopada 2022.

Povodom obilježavanja Europskog dana jezika, u našu je kutiju pristiglo mnogo ceduljica s izrazima na stranim jezicima. Objavljujemo imena nagrađenih učenika i najistaknutije izraze.

Izrazima na njemačkom jeziku “Igelschnäuzchen”, “Wanderlust” i “Orangenfruchtsaftgetränk” Moreno Drvenkar osvojio je prvo mjesto, Vanesa Jalušić drugo, a Dino Vuri treće.

Riječi na engleskom jeziku “bamboozle”, “draconian” i “sequoia” prva tri mjesta osigurale su Emanuelu Medvedu (prvo),  Nikoli Haliću (drugo) i Stjepanu Ružmanu (treće).

Zahvaljujemo učenicim na velikom odazivu! Iduće godine čeka vas novi izazov. Bis dann! Until then! (er)

Aktualne novosti

GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLE ZA 2022./2023.
GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLE ZA 2022./2023.

Na stranici DOKUMENTI ---> AKTI USTANOVE 7. listopada 2022. objavljena su tri važna dokumenta ustanove koji se odnose na školsku godinu 2022./2023. To su Godišnji plan i program Školski kurikul Školski preventivni program.  

read more
Popis tema za završni rad u 2022./2023. godini
Popis tema za završni rad u 2022./2023. godini

Poštovani učenici, kolege nastavnici - mentori učenicima na završnom radu, sukladno Pravilniku o izradbi i obrani završnog rada objavljujem slijedeće dokumente:  na prijedlog stručnih vijeća donosim popis tema za završni rad po zanimanjima/ strukovnim programima:...

read more
Erasmus +, K1 projekt – SUVREMENI IZAZOVI ZA NOVE GENERACIJE
Erasmus +, K1 projekt – SUVREMENI IZAZOVI ZA NOVE GENERACIJE

Agencija za mobilnost i programe Europske unije prihvatila je projektni prijedlog „Suvremeni izazovi za nove generacije“ u okviru programa Erasmus +, Ključna aktivnost 1: mobilnost u svrhu učenja za pojedince te dodijelila Tehničkoj školi Čakovec bespovratna sredstva...

read more