Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

   Tel. +385 (40) 328 522, Športska 5, Čakovec

DANI KRUHA I ZAHVALNOSTI ZA PLODOVE ZEMLJE U SLJEDOVIMA #2 KESTENIJADA

Utorak, 18. listopada 2022.

Kestenijada u organizaciji učenika 4. RT razrednog odjela i njihove razrednice Sanje Loparić upotpunila je obilježavanje Dana kruha i zahvalnosti za plodove zemlje.

Ovu jesensku poslasticu za pečenje su pripremili maturanti gimnazijalci (4. GM), a zatim je ekipa računalaca iz 4. RT pokazala umijeće njihova pečenja. Ukusno kestenje ponudili su učenicima Škole za vrijeme odmora, a našu učionicu na otvorenom ispunili su mirisima i okusima jeseni. (mo)

Aktualne novosti

GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLE ZA 2022./2023.
GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLE ZA 2022./2023.

Na stranici DOKUMENTI ---> AKTI USTANOVE 7. listopada 2022. objavljena su tri važna dokumenta ustanove koji se odnose na školsku godinu 2022./2023. To su Godišnji plan i program Školski kurikul Školski preventivni program.  

read more
Popis tema za završni rad u 2022./2023. godini
Popis tema za završni rad u 2022./2023. godini

Poštovani učenici, kolege nastavnici - mentori učenicima na završnom radu, sukladno Pravilniku o izradbi i obrani završnog rada objavljujem slijedeće dokumente:  na prijedlog stručnih vijeća donosim popis tema za završni rad po zanimanjima/ strukovnim programima:...

read more
Erasmus +, K1 projekt – SUVREMENI IZAZOVI ZA NOVE GENERACIJE
Erasmus +, K1 projekt – SUVREMENI IZAZOVI ZA NOVE GENERACIJE

Agencija za mobilnost i programe Europske unije prihvatila je projektni prijedlog „Suvremeni izazovi za nove generacije“ u okviru programa Erasmus +, Ključna aktivnost 1: mobilnost u svrhu učenja za pojedince te dodijelila Tehničkoj školi Čakovec bespovratna sredstva...

read more