Tel. +385 (40) 328 522, Športska 5, Čakovec

ZAPAŽEN REZULTAT UČENIKA TŠČ-a NA DRŽAVNOM NATJECANJU

Srijeda, 14. veljače 2024.

Ove školske godine, u razdoblju od 1. listopada do 21. prosinca 2023., održano je 6. Državno natjecanje učenika srednjih škola u poznavanju prometnih propisa „Prometna Učilica“.

211 učenika naše škole iz 1. S1, 1. S2, 1. S3, 1. S4, 1. S5, 1. ET, 1. MT,  2. S1, 2.S T i 3. S3 razreda pod vodstvom mentorice Anice Hlišć riješilo je ukupno 650 ispita koje zadaje Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja, Hrvatske istraživačke mreže Carnet i poduzeća Moj Telekom d.o.o.

Svi su oni iznenadili svojim angažmanom, ustrajnošću i znanjem, no najuspješniji od njih učenik je 1. S5 razreda Sebastian Dragović koji je pod vodstvom mentorice Anice Hlišć osvojio odlično 9. mjesto u konkurenciji prvih razreda srednjih škola Republike Hrvatske, a ujedno je i najbolji učenik naše škole s osvojenih 1628,50 bodova te je za ostvarene rezultate nagrađen Pohvalnicom i majicom Prometne Učilice.

Tehnička škola Čakovec dobila je Pohvalnicu za osvojeno izvrsno 7. mjesto između 122 srednje škole u Republici Hrvatskoj koju je primio ravnatelj Dražen Blažeka.

Prometna Učilica nagrađuje i najuspješnije profesore mentore za doprinos u promicanju prometne kulture i poželjnog ponašanja u prometu kod učenika srednjih škola pa je tako mentorici Anici Hlišć  pripalo 5. mjesto i  nagrađena je plaketom „Prijatelj djece u prometu“ za školsku godinu 2023./2024.

Profesorica Andreja Benković sa svojim se razrednim odjelom 2. ET također uključila u rješavanje ispita i nagrađena Zahvalnicom za podršku projektu.

Zajedničkim snagama i radom naši su učenici i mentorice ostvarili iznimne rezultate koji će im zasigurno biti još veća motivacija za daljnja sudjelovanja na eLearning platformi Prometna Učilica. (AH)

Aktualne novosti

UPISI u 1. razrede – promjena termina preuzimanja dokumenata
UPISI u 1. razrede – promjena termina preuzimanja dokumenata

Poštovani učenici i roditelji,  s obzirom da će se Upisnice iz aplikacije za upise moći dobivati nakon 12 sati u srijedu 10.7.2024., obavještavamo vas da je došlo do promjene termina provedbe upisa u Tehničkoj školi Čakovec. Upisne komisije u Tehničkoj školi Čakovec...

read more
PARTNERSTVO I PRIJATELJSTVO TEHNIČKIH ŠKOLA DARUVARA I ČAKOVCA
PARTNERSTVO I PRIJATELJSTVO TEHNIČKIH ŠKOLA DARUVARA I ČAKOVCA

Bio je to jedan tako poseban dan… Razdraganih lica i iskrenih osmijeha, čvrsta stiska ruke i toplom riječju dobrodošlice vrata su nam svoje škole otvorili naši kolege nastavnici, partneri u projektu, naši prijatelji iz daruvarske Tehničke škole. Ispunili smo obećanje...

read more
Posljednji zvuci naše srednjoškolske etide
Posljednji zvuci naše srednjoškolske etide

SVEČANI TRENUTAK MATURANATA TEHNIČKE ŠKOLE ČAKOVEC Posljednji zvuci naše srednjoškolske etide Odletješe naše ptice… 'bučne i tihe,  pogodne da ih se voli'… odlepršaše… u horizonte nove, u svjetove velike… 'i teško nam je vjerovati da su odletjele i napustile nas...

read more