Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

   Tel. +385 (40) 328 522, Športska 5, Čakovec

Zabava i znanje uz Večer matematike

Nedjelja, 4. prosinca 2022.

Učenici Tehničke škole Čakovec u velikom se broju svake godine uključuju u aktivnosti vezane uz Večer matematike. I ove je godine u veselom i natjecateljskom ozračju obilježen ovaj događaj. Nastavnice matematike Mateja Šafarić Novak, Jelena Horvat, Sandra Štampar, Sanja Loparić i Nataša Lončarić ove su godine za svoje učenike osmislile matematičko-glazbeni kviz.

U zabavnoj, ali i napetoj atmosferi učenici su se u timovima natjecali u rješavanju matematičkih mozgalica te u poznavanju glazbenog repertoara. Najbolji timovi osvojili su prigodne nagrade, a poseban doprinos cjelokupnom događaju dao je glazbeni sastav naših učenika koji čine Pele Purić, Luka Janušić, Filip Železnjak, Luka Lipić i Erik Krznar. Večer matematike i ove je godine obilježena na zanimljiv, kreativan i poticajan način. (nl)

Aktualne novosti

Kućni red Tehničke škole Čakovec
Kućni red Tehničke škole Čakovec

Objavljujemo Kućni red Tehničke škole Čakovec donesen na sjednici Školskog odbora održanoj 4. listopada 2019. Kućni red Tehničke škole Čakovec važi od 2019. godine

read more
GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLE ZA 2022./2023.
GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLE ZA 2022./2023.

Na stranici DOKUMENTI ---> AKTI USTANOVE 7. listopada 2022. objavljena su tri važna dokumenta ustanove koji se odnose na školsku godinu 2022./2023. To su Godišnji plan i program Školski kurikul Školski preventivni program.  

read more
Popis tema za završni rad u 2022./2023. godini
Popis tema za završni rad u 2022./2023. godini

Poštovani učenici, kolege nastavnici - mentori učenicima na završnom radu, sukladno Pravilniku o izradbi i obrani završnog rada objavljujem slijedeće dokumente:  na prijedlog stručnih vijeća donosim popis tema za završni rad po zanimanjima/ strukovnim programima:...

read more