Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

   Tel. +385 (40) 328 522, Športska 5, Čakovec

VESELJE PRI KRAJU, A UTRKUJU SE I PROFESORI

Srijeda, 15. lipnja 2022.

Iako izgleda zabavno, smiješno i sve nas ‘pere’ adrenalin, za izradu ovakvih završnih radova trebalo je najprije imati odličnu ideju, a onda potrošiti puno vremena i uložiti puno truda u realizaciju da bi obrana završnog rada izgledala ovako. Iako su obrane tek počele, vrlo je vjerojatno da će električni romobil i trokolica za driftanje učenika Filipa Komara i Noe Peteka (mentor obojici je profesor Marijan Horvat) biti radovi koji će izazvati najviše interesa publike. (Ocjenu koju su dobili možete pretpostaviti po fotografijama.)

Želite li pogledati radove ili ih čak isprobati, dođite ove subote na njihovu izložbu uz Dan otvorenih vrata TŠČ-a. Nisu to jedini originalni radovi, danas su obrani pristupili učenici zanimanja strojarski računalni tehničar i zaista su se mogle vidjeti prekrasne stvari.

 

Aktualne novosti

Popisi obveznih udžbenika za školsku godinu 2022./2023.
Popisi obveznih udžbenika za školsku godinu 2022./2023.

Poštovani učenici i roditelji, objavljujemo Popis obveznih udžbenika koji će se koristiti u Tehničkoj školi Čakovec tijekom školske godine 2022./2023. POPIS OBVEZNIH UDŽBENIKA za 1. razrede u Tehničkoj školi Čakovec od rujna 2022 POPIS OBVEZNIH UDŽBENIKA za 2. razrede...

read more