Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

   Tel. +385 (40) 328 522, Športska 5, Čakovec

VESELJE PRI KRAJU, A UTRKUJU SE I PROFESORI

Srijeda, 15. lipnja 2022.

Iako izgleda zabavno, smiješno i sve nas ‘pere’ adrenalin, za izradu ovakvih završnih radova trebalo je najprije imati odličnu ideju, a onda potrošiti puno vremena i uložiti puno truda u realizaciju da bi obrana završnog rada izgledala ovako. Iako su obrane tek počele, vrlo je vjerojatno da će električni romobil i trokolica za driftanje učenika Filipa Komara i Noe Peteka (mentor obojici je profesor Marijan Horvat) biti radovi koji će izazvati najviše interesa publike. (Ocjenu koju su dobili možete pretpostaviti po fotografijama.)

Želite li pogledati radove ili ih čak isprobati, dođite ove subote na njihovu izložbu uz Dan otvorenih vrata TŠČ-a. Nisu to jedini originalni radovi, danas su obrani pristupili učenici zanimanja strojarski računalni tehničar i zaista su se mogle vidjeti prekrasne stvari.

 

Aktualne novosti

GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLE ZA 2022./2023.
GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLE ZA 2022./2023.

Na stranici DOKUMENTI ---> AKTI USTANOVE 7. listopada 2022. objavljena su tri važna dokumenta ustanove koji se odnose na školsku godinu 2022./2023. To su Godišnji plan i program Školski kurikul Školski preventivni program.  

read more
Popis tema za završni rad u 2022./2023. godini
Popis tema za završni rad u 2022./2023. godini

Poštovani učenici, kolege nastavnici - mentori učenicima na završnom radu, sukladno Pravilniku o izradbi i obrani završnog rada objavljujem slijedeće dokumente:  na prijedlog stručnih vijeća donosim popis tema za završni rad po zanimanjima/ strukovnim programima:...

read more
Erasmus +, K1 projekt – SUVREMENI IZAZOVI ZA NOVE GENERACIJE
Erasmus +, K1 projekt – SUVREMENI IZAZOVI ZA NOVE GENERACIJE

Agencija za mobilnost i programe Europske unije prihvatila je projektni prijedlog „Suvremeni izazovi za nove generacije“ u okviru programa Erasmus +, Ključna aktivnost 1: mobilnost u svrhu učenja za pojedince te dodijelila Tehničkoj školi Čakovec bespovratna sredstva...

read more