Tel. +385 (40) 328 522, Športska 5, Čakovec

U KRUGU S NAJBOLJIMA

Utorak, 11. listopada 2022.

Entuzijazam, predanost i inovativnost izrazi su koji najbolje opisuju našu dragu kolegicu Danielu Zadravec, profesoricu Njemačkog jezika u našoj, Tehničkoj školi Čakovec.
Radom na projektima i u radionicama, mentorstvom učenicima za sudjelovanje na natjecanjima i smotrama na kojima pokazuju izvrsnost u znanju, dijeljenjem primjera dobre prakse, cjelokupnim radom i zalaganjem promovira važnost poznavanja njemačkog jezika.
Sve je to prepoznalo Povjerenstvo za nagrađivanje te se i ove godine, drugi put zaredom, naša draga kolegica i nastavnica našla na listi 513 najuspješnijih odgojno-obrazovnih djelatnika u državi u školskoj godini 2021./2022.
Odlikama koje su profesoricu Danielu Zadravec svrstale među najbolje nastavnike Republike Hrvatske dodajmo vrline kojima oplemenjuje našu školu kosih prozora – skromnost i samozatajnost, razumijevanje. I spremnost na pomoć u svakom trenutku…, ljudskost, prije svega! Neka ju kolajne i radost prate i dalje! (kp)

Aktualne novosti

DISEMINACIJA ISKUSTVA SA STUDIJSKOG PUTOVANJA U IZRAEL
DISEMINACIJA ISKUSTVA SA STUDIJSKOG PUTOVANJA U IZRAEL

Sva (nova) znanja koja su prikupili i pozitivna iskustva s kojima su se vratili osam je djelatnika TŠČ-a nakon boravka u Izraelu prenijelo svojim kolegicama i kolegama u Školi. Obrazovni sustav u Izraelu, ustanove koje su posjetili, mjesta koja su obišli, ljudi koje...

read more
Kućni red Tehničke škole Čakovec
Kućni red Tehničke škole Čakovec

Objavljujemo Kućni red Tehničke škole Čakovec donesen na sjednici Školskog odbora održanoj 4. listopada 2019. Kućni red Tehničke škole Čakovec važi od 2019. godine

read more
GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLE ZA 2022./2023.
GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLE ZA 2022./2023.

Na stranici DOKUMENTI ---> AKTI USTANOVE 7. listopada 2022. objavljena su tri važna dokumenta ustanove koji se odnose na školsku godinu 2022./2023. To su Godišnji plan i program Školski kurikul Školski preventivni program.  

read more
Popis tema za završni rad u 2022./2023. godini
Popis tema za završni rad u 2022./2023. godini

Poštovani učenici, kolege nastavnici - mentori učenicima na završnom radu, sukladno Pravilniku o izradbi i obrani završnog rada objavljujem slijedeće dokumente:  na prijedlog stručnih vijeća donosim popis tema za završni rad po zanimanjima/ strukovnim programima:...

read more