Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

   Tel. +385 (40) 328 522, Športska 5, Čakovec

U KRUGU S NAJBOLJIMA

Utorak, 11. listopada 2022.

Entuzijazam, predanost i inovativnost izrazi su koji najbolje opisuju našu dragu kolegicu Danielu Zadravec, profesoricu Njemačkog jezika u našoj, Tehničkoj školi Čakovec.
Radom na projektima i u radionicama, mentorstvom učenicima za sudjelovanje na natjecanjima i smotrama na kojima pokazuju izvrsnost u znanju, dijeljenjem primjera dobre prakse, cjelokupnim radom i zalaganjem promovira važnost poznavanja njemačkog jezika.
Sve je to prepoznalo Povjerenstvo za nagrađivanje te se i ove godine, drugi put zaredom, naša draga kolegica i nastavnica našla na listi 513 najuspješnijih odgojno-obrazovnih djelatnika u državi u školskoj godini 2021./2022.
Odlikama koje su profesoricu Danielu Zadravec svrstale među najbolje nastavnike Republike Hrvatske dodajmo vrline kojima oplemenjuje našu školu kosih prozora – skromnost i samozatajnost, razumijevanje. I spremnost na pomoć u svakom trenutku…, ljudskost, prije svega! Neka ju kolajne i radost prate i dalje! (kp)

Aktualne novosti

GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLE ZA 2022./2023.
GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLE ZA 2022./2023.

Na stranici DOKUMENTI ---> AKTI USTANOVE 7. listopada 2022. objavljena su tri važna dokumenta ustanove koji se odnose na školsku godinu 2022./2023. To su Godišnji plan i program Školski kurikul Školski preventivni program.  

read more
Popis tema za završni rad u 2022./2023. godini
Popis tema za završni rad u 2022./2023. godini

Poštovani učenici, kolege nastavnici - mentori učenicima na završnom radu, sukladno Pravilniku o izradbi i obrani završnog rada objavljujem slijedeće dokumente:  na prijedlog stručnih vijeća donosim popis tema za završni rad po zanimanjima/ strukovnim programima:...

read more
Erasmus +, K1 projekt – SUVREMENI IZAZOVI ZA NOVE GENERACIJE
Erasmus +, K1 projekt – SUVREMENI IZAZOVI ZA NOVE GENERACIJE

Agencija za mobilnost i programe Europske unije prihvatila je projektni prijedlog „Suvremeni izazovi za nove generacije“ u okviru programa Erasmus +, Ključna aktivnost 1: mobilnost u svrhu učenja za pojedince te dodijelila Tehničkoj školi Čakovec bespovratna sredstva...

read more