Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

   Tel. +385 (40) 328 522, Športska 5, Čakovec

TŠČ – ŠKOLA BUDUĆNOSTI Ukorak s novim nastavnim metodama

Četvrtak, 24. studenoga 2022.

Nastavnici Tehničke škole Čakovec iz dana u dan slijede izazove obrazovanja i suvremenih tehnologija stječući nove spoznaje kojima će obogatiti svoj rad u učionici. Uključuju se u edukacije na svim područjima rada slijedeći geslo naše Škole „Tehnička – izazov za budućnost“.

Naša kolegica, profesorica njemačkog jezika Daniela Zadravec u okviru Erasmus + projekta „Suvremene metode za nove generacije“ od 21. do 26. studenoga 2022. u Berlinu sudjeluje na edukaciji pod nazivom „21th Century Skills for Teachers and Students“. Cilj edukacije je upoznati nove, inovativne nastavne metode poučavanja koje povezuju znanja, sadržaje i vještine učenja. Učenje temeljeno na problemu (PBL-metoda) te metoda obrnute učionice (The Flipped Classroom) u fokusu su ove edukacije.

Profesorica Zadravec pomno je odabrala i destinaciju održavanja edukacije, pa slobodno vrijeme koristi za skupljanje autentičnih materijala kojima će dodatno oplemeniti svoju nastavu.

Aktualne novosti

GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLE ZA 2022./2023.
GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLE ZA 2022./2023.

Na stranici DOKUMENTI ---> AKTI USTANOVE 7. listopada 2022. objavljena su tri važna dokumenta ustanove koji se odnose na školsku godinu 2022./2023. To su Godišnji plan i program Školski kurikul Školski preventivni program.  

read more
Popis tema za završni rad u 2022./2023. godini
Popis tema za završni rad u 2022./2023. godini

Poštovani učenici, kolege nastavnici - mentori učenicima na završnom radu, sukladno Pravilniku o izradbi i obrani završnog rada objavljujem slijedeće dokumente:  na prijedlog stručnih vijeća donosim popis tema za završni rad po zanimanjima/ strukovnim programima:...

read more
Erasmus +, K1 projekt – SUVREMENI IZAZOVI ZA NOVE GENERACIJE
Erasmus +, K1 projekt – SUVREMENI IZAZOVI ZA NOVE GENERACIJE

Agencija za mobilnost i programe Europske unije prihvatila je projektni prijedlog „Suvremeni izazovi za nove generacije“ u okviru programa Erasmus +, Ključna aktivnost 1: mobilnost u svrhu učenja za pojedince te dodijelila Tehničkoj školi Čakovec bespovratna sredstva...

read more