Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

   Tel. +385 (40) 328 522, Športska 5, Čakovec

TRI DISCIPLINE, ČETIRI UČENIKA, TRI DRŽAVNA PRVAKA I JEDAN VICEPRVAK

Četvrtak, 12. svibnja 2022.

Vrhunske rezultate na ovogodišnjem WorlsSkills Croatia natjecanju za učenike strukovnih škola koje se od 10. do 12. svibnja 2022. održalo u Zagrebu donijeli su baš svi ovogodišnji sudionici iz Tehničke škole Čakovec.

U disciplini ROBOTIKA natjecali su se David Blažeka, 2. RT, i David Herman, 4. MT, te su nakon tri neizvjesna dana natjecanja postali državni prvaci.

 

Državni prvak iz TŠČ-a je i Marko Borković, 4. RT, koji se natjecao u disciplini IZRADA PROGRAMSKIH RJEŠENJA.

Ne manje sjajno i važno je i drugo mjesto u državi za našeg Filipa Komara, 4. ST, u disciplini STROJARSKE TEHNIKE.

Prije svega čestitamo Davidu, Davidu, Marku i Filipu na iznimnom uspjehu! Znamo koliko su truda, slobodnog vremena i entuzijazma uložili i potrošili da bi postigli ovakve rezultate. Četitamo i njihovim mentorima Marijanu Horvatu, Krešimiru Kočišu i Marku Markuliji, ali i svim nastavnicima TŠČ-a koji su, radeći s učenicima u okviru svojih predmeta, pridonijeli ovim izvanrednim rezultatima i plasmanima.

 

 

 

#TSC #TŠČ #WSC #Strukovnaškola #drzavniprvaci #strojarstvo #robotika #racunalstvo

Aktualne novosti

Kućni red Tehničke škole Čakovec
Kućni red Tehničke škole Čakovec

Objavljujemo Kućni red Tehničke škole Čakovec donesen na sjednici Školskog odbora održanoj 4. listopada 2019. Kućni red Tehničke škole Čakovec važi od 2019. godine

read more
GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLE ZA 2022./2023.
GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLE ZA 2022./2023.

Na stranici DOKUMENTI ---> AKTI USTANOVE 7. listopada 2022. objavljena su tri važna dokumenta ustanove koji se odnose na školsku godinu 2022./2023. To su Godišnji plan i program Školski kurikul Školski preventivni program.  

read more
Popis tema za završni rad u 2022./2023. godini
Popis tema za završni rad u 2022./2023. godini

Poštovani učenici, kolege nastavnici - mentori učenicima na završnom radu, sukladno Pravilniku o izradbi i obrani završnog rada objavljujem slijedeće dokumente:  na prijedlog stručnih vijeća donosim popis tema za završni rad po zanimanjima/ strukovnim programima:...

read more