Tel. +385 (40) 328 522, Športska 5, Čakovec

STROJARI NA MONTAŽI

Petak, 17. veljače 2023.

Učenici obrazovnog programa strojarski računalni tehničar (razredni odjel 2. ST)  u okviru modula tehnologije – nastavnog predmeta Strojarske tehnologije, kao jedan od ishoda učenja moraju umjeti predvidjeti postupke sastavljanja.

 

A tko će najbolje pomoći u tome ako ne susjed – Promming d.o.o., poduzeće s više od 30 godina iskustva u osmišljavanju ideja, dizajna, razvoja i planiranja opreme za trgovine svih namjena, skladišta svih nosivosti te opreme interijera.

Upravi poduzeća i gospođi Klobučarić zahvaljujemo na gostoprimstvu i srdačnosti tijekom posjeta proizvodnim prostorima,  naročito u ispunjavanju naše misije: montaži proizvoda _ košara KA 120/80 preklopna/1P.

Naši osmijesi govore o zadovoljstvu posjetom industrijskom proizvodnom pogonu u okruženju škole te savladavanjem različitih operacija montaže – spajanju, rukovanju, kontroli te podešavanju. (mm)

 

 

Aktualne novosti

DISEMINACIJA ISKUSTVA SA STUDIJSKOG PUTOVANJA U IZRAEL
DISEMINACIJA ISKUSTVA SA STUDIJSKOG PUTOVANJA U IZRAEL

Sva (nova) znanja koja su prikupili i pozitivna iskustva s kojima su se vratili osam je djelatnika TŠČ-a nakon boravka u Izraelu prenijelo svojim kolegicama i kolegama u Školi. Obrazovni sustav u Izraelu, ustanove koje su posjetili, mjesta koja su obišli, ljudi koje...

read more
Kućni red Tehničke škole Čakovec
Kućni red Tehničke škole Čakovec

Objavljujemo Kućni red Tehničke škole Čakovec donesen na sjednici Školskog odbora održanoj 4. listopada 2019. Kućni red Tehničke škole Čakovec važi od 2019. godine

read more
GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLE ZA 2022./2023.
GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLE ZA 2022./2023.

Na stranici DOKUMENTI ---> AKTI USTANOVE 7. listopada 2022. objavljena su tri važna dokumenta ustanove koji se odnose na školsku godinu 2022./2023. To su Godišnji plan i program Školski kurikul Školski preventivni program.  

read more
Popis tema za završni rad u 2022./2023. godini
Popis tema za završni rad u 2022./2023. godini

Poštovani učenici, kolege nastavnici - mentori učenicima na završnom radu, sukladno Pravilniku o izradbi i obrani završnog rada objavljujem slijedeće dokumente:  na prijedlog stručnih vijeća donosim popis tema za završni rad po zanimanjima/ strukovnim programima:...

read more