Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

   Tel. +385 (40) 328 522, Športska 5, Čakovec

ŠKOLSKI PROJEKT “DAS SIND WIR” PREDSTAVLJENA U NOVOM VINODOLSKOM

Srijeda, 2. studenoga 2022.

Na ovogodišnjem skupu Hrvatskog društva učitelja i profesora  Njemačkog jezika, koji je od 28. do 30. listopada održan u Novom Vinodolskom, profesorice Daniela Zadravec i Emilija Rodinger predstavile su školski projekt “Das sind wir” koji već treću školsku godinu zaredom provode s učenicima, polaznicima grupa fakultativne nastave iz 3. ST/MT i 3. RT/GM razrednih odjela.

Na štandu su predstavljeni učenički radovi, a profesorice su sudionike skupa upoznale s korištenjem raznih digitalnih alata i zanimljivim tehnikama rada u projektu te podijelile svoje ideje i iskustva.

U okviru ovog školskog projekta u proljeće 2023. učenici će s profesoricama otputovati na dvodnevni izlet u Njemačku u kojoj će posjetiti tvornicu i muzej BMW-a.

Wir freuen uns sehr darauf! (ed)

Aktualne novosti

GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLE ZA 2022./2023.
GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLE ZA 2022./2023.

Na stranici DOKUMENTI ---> AKTI USTANOVE 7. listopada 2022. objavljena su tri važna dokumenta ustanove koji se odnose na školsku godinu 2022./2023. To su Godišnji plan i program Školski kurikul Školski preventivni program.  

read more
Popis tema za završni rad u 2022./2023. godini
Popis tema za završni rad u 2022./2023. godini

Poštovani učenici, kolege nastavnici - mentori učenicima na završnom radu, sukladno Pravilniku o izradbi i obrani završnog rada objavljujem slijedeće dokumente:  na prijedlog stručnih vijeća donosim popis tema za završni rad po zanimanjima/ strukovnim programima:...

read more
Erasmus +, K1 projekt – SUVREMENI IZAZOVI ZA NOVE GENERACIJE
Erasmus +, K1 projekt – SUVREMENI IZAZOVI ZA NOVE GENERACIJE

Agencija za mobilnost i programe Europske unije prihvatila je projektni prijedlog „Suvremeni izazovi za nove generacije“ u okviru programa Erasmus +, Ključna aktivnost 1: mobilnost u svrhu učenja za pojedince te dodijelila Tehničkoj školi Čakovec bespovratna sredstva...

read more