Tel. +385 (40) 328 522, Športska 5, Čakovec

ŠKOLSKI MINECRAFT SERVER – NOVI PROJEKT UČENIKA TEHNIČKE ŠKOLE ČAKOVEC

Petak, 8. rujna 2023.

Talentirani učenici Tehničke škole Čakovec odlučili su svoje slobodno vrijeme iskoristiti inovativno i edukativno. Pokrenuli su vlastiti školski Minecraft server na kojem će se zajedno upuštati u avanture, graditi čuda i razvijati svoje vještine!

Minecraft je igra koja potiče kreativnost, suradnju i razvoj logičkog razmišljanja. Učenici će na ovom serveru imati priliku stvarati svoje virtualne svjetove, razmjenjivati ideje i učiti jedni od drugih. Projekt je to koji promovira timski duh, potiče razvoj tehničkih vještina te omogućava izražavanje na jedinstven način. Svi uključeni imat će priliku istražiti svijet oko sebe i razvijati svijest o važnim pitanjima.

Zajednica Tehničke škole Čakovec uvijek podržava kreativnost i inovaciju, a Minecraft server savršen je primjer kako se učenici mogu angažirati i napredovati i izvan učionica. Svi zainteresirani su dobrodošli i mogu se pridružiti virtualnom svijetu u kojem ćemo zajedno graditi budućnost!

Hvala našim učenicima na njihovom entuzijazmu i predanosti. S nestrpljenjem iščekujemo što će se sve dogoditi na našem novom Minecraft serveru.

Pratite nas da biste dobili više informacija i budite spremni za uzbudljive avanture u našem virtualnom Minecraft svijetu! 🌍🧱🌟(AI) 

#TehničkaŠkolaČakovec #Minecraft #Kreativnost #Edukacija #Zajednica #BudućnostGeneracije

 

Aktualne novosti

UPISI u 1. razrede – promjena termina preuzimanja dokumenata
UPISI u 1. razrede – promjena termina preuzimanja dokumenata

Poštovani učenici i roditelji,  s obzirom da će se Upisnice iz aplikacije za upise moći dobivati nakon 12 sati u srijedu 10.7.2024., obavještavamo vas da je došlo do promjene termina provedbe upisa u Tehničkoj školi Čakovec. Upisne komisije u Tehničkoj školi Čakovec...

read more
PARTNERSTVO I PRIJATELJSTVO TEHNIČKIH ŠKOLA DARUVARA I ČAKOVCA
PARTNERSTVO I PRIJATELJSTVO TEHNIČKIH ŠKOLA DARUVARA I ČAKOVCA

Bio je to jedan tako poseban dan… Razdraganih lica i iskrenih osmijeha, čvrsta stiska ruke i toplom riječju dobrodošlice vrata su nam svoje škole otvorili naši kolege nastavnici, partneri u projektu, naši prijatelji iz daruvarske Tehničke škole. Ispunili smo obećanje...

read more
Posljednji zvuci naše srednjoškolske etide
Posljednji zvuci naše srednjoškolske etide

SVEČANI TRENUTAK MATURANATA TEHNIČKE ŠKOLE ČAKOVEC Posljednji zvuci naše srednjoškolske etide Odletješe naše ptice… 'bučne i tihe,  pogodne da ih se voli'… odlepršaše… u horizonte nove, u svjetove velike… 'i teško nam je vjerovati da su odletjele i napustile nas...

read more