Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

   Tel. +385 (40) 328 522, Športska 5, Čakovec

PRVI NASTUP TŠČ-OVACA NA THEATERSPIELE

Petak, 10. lipnja 2022.

U subotu, 4. lipnja 2022., naši su učenici sudjelovali na XVIII. dramskim igrama na njemačkom jeziku Theaterspiele. Našu su Školu, u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu, predstavili Franjo Kranjčec (2. RT), Erik Krznar (3. ST), Anja Novak, Lucija Žagar, Ivan Šubić i Mirta Horvat (3. GM). Prema drami Marine Vujčić „Čekaonica“ izveli su „Das Wartezimmer“ pod mentorstvom profesorica Sanje Borko i Daniele Zadravec.

Prije premijere TŠČ-ovci su, s ostalim učenicima iz Hrvatske, Srbije, Rumunjske i Njemačke, sudjelovali na dramskim radionicama na njemačkom jeziku u Osnovnoj školi Vidovec. Osim korištenja njemačkog jezika u sporazumijevanju, razvijali su vještine javnog nastupa, susreli se s novim dramskim vježbama te brzo stekli nove prijatelje. S veseljem čekaju XIX. Theaterspiele. (Mirta Horvat)

Aktualne novosti

Popisi obveznih udžbenika za školsku godinu 2022./2023.
Popisi obveznih udžbenika za školsku godinu 2022./2023.

Poštovani učenici i roditelji, objavljujemo Popis obveznih udžbenika koji će se koristiti u Tehničkoj školi Čakovec tijekom školske godine 2022./2023. POPIS OBVEZNIH UDŽBENIKA za 1. razrede u Tehničkoj školi Čakovec od rujna 2022 POPIS OBVEZNIH UDŽBENIKA za 2. razrede...

read more