Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

   Tel. +385 (40) 328 522, Športska 5, Čakovec

PRVI NASTUP TŠČ-OVACA NA THEATERSPIELE

Petak, 10. lipnja 2022.

U subotu, 4. lipnja 2022., naši su učenici sudjelovali na XVIII. dramskim igrama na njemačkom jeziku Theaterspiele. Našu su Školu, u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu, predstavili Franjo Kranjčec (2. RT), Erik Krznar (3. ST), Anja Novak, Lucija Žagar, Ivan Šubić i Mirta Horvat (3. GM). Prema drami Marine Vujčić „Čekaonica“ izveli su „Das Wartezimmer“ pod mentorstvom profesorica Sanje Borko i Daniele Zadravec.

Prije premijere TŠČ-ovci su, s ostalim učenicima iz Hrvatske, Srbije, Rumunjske i Njemačke, sudjelovali na dramskim radionicama na njemačkom jeziku u Osnovnoj školi Vidovec. Osim korištenja njemačkog jezika u sporazumijevanju, razvijali su vještine javnog nastupa, susreli se s novim dramskim vježbama te brzo stekli nove prijatelje. S veseljem čekaju XIX. Theaterspiele. (Mirta Horvat)

Aktualne novosti

GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLE ZA 2022./2023.
GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLE ZA 2022./2023.

Na stranici DOKUMENTI ---> AKTI USTANOVE 7. listopada 2022. objavljena su tri važna dokumenta ustanove koji se odnose na školsku godinu 2022./2023. To su Godišnji plan i program Školski kurikul Školski preventivni program.  

read more
Popis tema za završni rad u 2022./2023. godini
Popis tema za završni rad u 2022./2023. godini

Poštovani učenici, kolege nastavnici - mentori učenicima na završnom radu, sukladno Pravilniku o izradbi i obrani završnog rada objavljujem slijedeće dokumente:  na prijedlog stručnih vijeća donosim popis tema za završni rad po zanimanjima/ strukovnim programima:...

read more
Erasmus +, K1 projekt – SUVREMENI IZAZOVI ZA NOVE GENERACIJE
Erasmus +, K1 projekt – SUVREMENI IZAZOVI ZA NOVE GENERACIJE

Agencija za mobilnost i programe Europske unije prihvatila je projektni prijedlog „Suvremeni izazovi za nove generacije“ u okviru programa Erasmus +, Ključna aktivnost 1: mobilnost u svrhu učenja za pojedince te dodijelila Tehničkoj školi Čakovec bespovratna sredstva...

read more