Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

   Tel. +385 (40) 328 522, Športska 5, Čakovec

PROJEKT REVIS – KADA TŠČ-OVCI KRENU U MARKETINŠKE VODE

Četvrtak, 6. listopada 2022.

Projekt REVIS u kojem od završetka protekle školske godine sudjeluju učenici 3. RT i 4. GM razrednih odjela bliži se kraju, ali tek ih sada čeka najveći (i najzanimljiviji) posao. Na umu im je kampanja kojom će Školi i zajednici  pokazati što su osvijestili i naučili te što žele poduzeti s ciljem smanjivanja vršnjačkog nasilja.

Danas su Franjo Kranjčec (3. RT), pedagoginja i psihologinja  Škole ‘zoomali’ s Antonijom Strle s Hrabrog telefona i suradnicom u projektu Anamarijom Vuić. Franjo je predstavio ideju kampanje, a dobili su konstruktivne prijedloge i smjernice za daljnju razradu. Samo da znate – o ovome ćete još slušati, spremaju nam svašta zanimljivo!

Aktualne novosti

GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLE ZA 2022./2023.
GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLE ZA 2022./2023.

Na stranici DOKUMENTI ---> AKTI USTANOVE 7. listopada 2022. objavljena su tri važna dokumenta ustanove koji se odnose na školsku godinu 2022./2023. To su Godišnji plan i program Školski kurikul Školski preventivni program.  

read more
Popis tema za završni rad u 2022./2023. godini
Popis tema za završni rad u 2022./2023. godini

Poštovani učenici, kolege nastavnici - mentori učenicima na završnom radu, sukladno Pravilniku o izradbi i obrani završnog rada objavljujem slijedeće dokumente:  na prijedlog stručnih vijeća donosim popis tema za završni rad po zanimanjima/ strukovnim programima:...

read more
Erasmus +, K1 projekt – SUVREMENI IZAZOVI ZA NOVE GENERACIJE
Erasmus +, K1 projekt – SUVREMENI IZAZOVI ZA NOVE GENERACIJE

Agencija za mobilnost i programe Europske unije prihvatila je projektni prijedlog „Suvremeni izazovi za nove generacije“ u okviru programa Erasmus +, Ključna aktivnost 1: mobilnost u svrhu učenja za pojedince te dodijelila Tehničkoj školi Čakovec bespovratna sredstva...

read more