Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

   Tel. +385 (40) 328 522, Športska 5, Čakovec

FSBRacingTeam POZNATO LICE U NOVOJ ULOZI

Srijeda, 1. lipnja 2022.

Benjamina Horvata sjećamo se kao samozatajnog učenika odlikaša Tehničke škole Čakovec koji je njezine klupe napustio prije nekoliko godina te nastavio obrazovanje na Fakultetu strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu.

Ovih smo ga dana upoznali i u njegovoj novoj ulozi, kao voditelja podtima aerodinamike FSB Racing Teama, koju je preuzeo od, također bivšeg TŠČ-ovca, Mislava Bošnjaka. Uz Lauru Majer i Martina Jurmana, dio je trojke koja je u Školu došla predstaviti FSB Racing Team, projekt izrade trkaćeg bolida s električnim pogonom, kao i driverless bolida, te otvoriti vrata nove suradnje FSB Racing Teama i Tehničke škole Čakovec.

Osim o Racing Teamu, naši su gosti s učenicima završnih razreda održali susret na kojem su im predstavili mogućnosti i život (neprosječnog) FSB-ovca i FER-ovke, a naročito nas veseli što su doprli do naših djevojaka i mladića koji su (sasvim neuobičajeno) ostali nakon nastave i raspitivali se o bolidu, projektu, dijelovima, korištenim materijalima, ali i studiranju i studentskom životu općenito.
https://www.facebook.com/FSBRacing
#FSBracingteam #TŠČ #TSC #strojarstvo

 

Aktualne novosti

GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLE ZA 2022./2023.
GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLE ZA 2022./2023.

Na stranici DOKUMENTI ---> AKTI USTANOVE 7. listopada 2022. objavljena su tri važna dokumenta ustanove koji se odnose na školsku godinu 2022./2023. To su Godišnji plan i program Školski kurikul Školski preventivni program.  

read more
Popis tema za završni rad u 2022./2023. godini
Popis tema za završni rad u 2022./2023. godini

Poštovani učenici, kolege nastavnici - mentori učenicima na završnom radu, sukladno Pravilniku o izradbi i obrani završnog rada objavljujem slijedeće dokumente:  na prijedlog stručnih vijeća donosim popis tema za završni rad po zanimanjima/ strukovnim programima:...

read more
Erasmus +, K1 projekt – SUVREMENI IZAZOVI ZA NOVE GENERACIJE
Erasmus +, K1 projekt – SUVREMENI IZAZOVI ZA NOVE GENERACIJE

Agencija za mobilnost i programe Europske unije prihvatila je projektni prijedlog „Suvremeni izazovi za nove generacije“ u okviru programa Erasmus +, Ključna aktivnost 1: mobilnost u svrhu učenja za pojedince te dodijelila Tehničkoj školi Čakovec bespovratna sredstva...

read more