Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

   Tel. +385 (40) 328 522, Športska 5, Čakovec

FSBRacingTeam POZNATO LICE U NOVOJ ULOZI

Srijeda, 1. lipnja 2022.

Benjamina Horvata sjećamo se kao samozatajnog učenika odlikaša Tehničke škole Čakovec koji je njezine klupe napustio prije nekoliko godina te nastavio obrazovanje na Fakultetu strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu.

Ovih smo ga dana upoznali i u njegovoj novoj ulozi, kao voditelja podtima aerodinamike FSB Racing Teama, koju je preuzeo od, također bivšeg TŠČ-ovca, Mislava Bošnjaka. Uz Lauru Majer i Martina Jurmana, dio je trojke koja je u Školu došla predstaviti FSB Racing Team, projekt izrade trkaćeg bolida s električnim pogonom, kao i driverless bolida, te otvoriti vrata nove suradnje FSB Racing Teama i Tehničke škole Čakovec.

Osim o Racing Teamu, naši su gosti s učenicima završnih razreda održali susret na kojem su im predstavili mogućnosti i život (neprosječnog) FSB-ovca i FER-ovke, a naročito nas veseli što su doprli do naših djevojaka i mladića koji su (sasvim neuobičajeno) ostali nakon nastave i raspitivali se o bolidu, projektu, dijelovima, korištenim materijalima, ali i studiranju i studentskom životu općenito.
https://www.facebook.com/FSBRacing
#FSBracingteam #TŠČ #TSC #strojarstvo

 

Aktualne novosti

Popisi obveznih udžbenika za školsku godinu 2022./2023.
Popisi obveznih udžbenika za školsku godinu 2022./2023.

Poštovani učenici i roditelji, objavljujemo Popis obveznih udžbenika koji će se koristiti u Tehničkoj školi Čakovec tijekom školske godine 2022./2023. POPIS OBVEZNIH UDŽBENIKA za 1. razrede u Tehničkoj školi Čakovec od rujna 2022 POPIS OBVEZNIH UDŽBENIKA za 2. razrede...

read more