Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

   Tel. +385 (40) 328 522, Športska 5, Čakovec

PONOVO U DRUŠTVU S NAJBOLJIMA – ANDRIJA HRUSTEK – NAŠ PONOS

Ponedjeljak, 10. listopada 2022.

Da se matematici i upotrebi IKT-a pridaje velika pozornost u Tehničkoj školi Čakovec još su jednom dokazali učenici sadašnjih i prošlogodišnjih četvrtih razreda te njihove profesorice Matematike Nataša Lončarić i Sanja Loparić. Prošli su tjedan sudjelovali na završnoj svečanosti eTwining projekta „Matematičke videominijature“ održanoj na Rabu. Bila je to prilika da se putem radionica upoznaju s odlikama dobrog videouratka.
Koristeći rubrike, između 59 videominijatura izrađenih u okviru ovog projekta odabrali su 18 najboljih, a mjesto među najboljima našla su dva rada naših učenika: Fraktali grupe učenika iz prošlogodišnjeg 4. TG razrednog odjela (Nikola Oletić, Ilija Biškup, Sara Kolac, Ivan Debelec) s mentoricom Natašom Lončarić i minijatura 52 faktorijela Andrije Hrusteka, učenika ovogodišnjeg 4. RT razrednog odjela, čija je mentorica Sanja Loparić. Nagradu za najbolji srednjoškolski rad stručni je žiri dodijelio našem učeniku Andriji Hrusteku.
Organizatorice ovog susreta autorice su projekta Aleksandra Brmbota, profesorica Matematike i Informatike u Srednjoj školi Markantuna de Dominisa Rab, i Sanja Loparić, profesorica Matematike i Informatike u Tehničkoj školi Čakovec. Odličan domaćin bila je Srednja škola Markantuna de Dominisa Rab s ravnateljem Damirom Paparićem, a glavni sponzori, uz Školu domaćina, bili su Valamar i Lopar Vrutak koji su svim sudionicima omogućili nezaboravan boravak. Za nagrade su se pobrinuli Tehnička škola Čakovec, Centar izvrsnosti Varaždin, Općina Sv. Juraj na Bregu, III. OŠ Čakovec i mnogi drugi. (sl)

Aktualne novosti

GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLE ZA 2022./2023.
GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLE ZA 2022./2023.

Na stranici DOKUMENTI ---> AKTI USTANOVE 7. listopada 2022. objavljena su tri važna dokumenta ustanove koji se odnose na školsku godinu 2022./2023. To su Godišnji plan i program Školski kurikul Školski preventivni program.  

read more
Popis tema za završni rad u 2022./2023. godini
Popis tema za završni rad u 2022./2023. godini

Poštovani učenici, kolege nastavnici - mentori učenicima na završnom radu, sukladno Pravilniku o izradbi i obrani završnog rada objavljujem slijedeće dokumente:  na prijedlog stručnih vijeća donosim popis tema za završni rad po zanimanjima/ strukovnim programima:...

read more
Erasmus +, K1 projekt – SUVREMENI IZAZOVI ZA NOVE GENERACIJE
Erasmus +, K1 projekt – SUVREMENI IZAZOVI ZA NOVE GENERACIJE

Agencija za mobilnost i programe Europske unije prihvatila je projektni prijedlog „Suvremeni izazovi za nove generacije“ u okviru programa Erasmus +, Ključna aktivnost 1: mobilnost u svrhu učenja za pojedince te dodijelila Tehničkoj školi Čakovec bespovratna sredstva...

read more