Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

   Tel. +385 (40) 328 522, Športska 5, Čakovec

OTVORENIH SRCA I RAŠIRENIH RUKU U NOVE PODVIGE

Četvrtak, 20. listopada 2022.

TŠČ-ovci se uključili u volontersku zajednicu

S radošću su učenici naše Škole prihvatili poziv za uključenje u projekt „Volonterskim klubom do volonterske zajednice“ kojem je nositelj Gimnazija Josipa Slavenskog Čakovec.

S predstavnicima ostalih srednjih škola s područja grada Čakovca protekle su subote u prostoru Gimnazije prisustvovali edukaciji za volontere koja im je otvorila nove vidike i osvijestila važnost pomaganja drugome. Društveni centar Čakovec sve je prisutne upoznao s uvjetima i vrijednostima volontiranja, a volonterka Martina Strahija prenijela im je svoje dojmove i iskustva volontiranja u Africi.

Zadovoljstvo i oduševljenje osjećaji su koji su ispunili naše učenike i njihove voditeljice po završenoj edukaciji, a promicanje volonterstva među učenicima i osnivanje Volonterskog kluba Tehničke škole Čakovec sljedeći su koraci koje će učiniti. (lsh)

Aktualne novosti

GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLE ZA 2022./2023.
GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLE ZA 2022./2023.

Na stranici DOKUMENTI ---> AKTI USTANOVE 7. listopada 2022. objavljena su tri važna dokumenta ustanove koji se odnose na školsku godinu 2022./2023. To su Godišnji plan i program Školski kurikul Školski preventivni program.  

read more
Popis tema za završni rad u 2022./2023. godini
Popis tema za završni rad u 2022./2023. godini

Poštovani učenici, kolege nastavnici - mentori učenicima na završnom radu, sukladno Pravilniku o izradbi i obrani završnog rada objavljujem slijedeće dokumente:  na prijedlog stručnih vijeća donosim popis tema za završni rad po zanimanjima/ strukovnim programima:...

read more
Erasmus +, K1 projekt – SUVREMENI IZAZOVI ZA NOVE GENERACIJE
Erasmus +, K1 projekt – SUVREMENI IZAZOVI ZA NOVE GENERACIJE

Agencija za mobilnost i programe Europske unije prihvatila je projektni prijedlog „Suvremeni izazovi za nove generacije“ u okviru programa Erasmus +, Ključna aktivnost 1: mobilnost u svrhu učenja za pojedince te dodijelila Tehničkoj školi Čakovec bespovratna sredstva...

read more