Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

   Tel. +385 (40) 328 522, Športska 5, Čakovec

„NOVI KRUG“ HACHNITE-a u TŠČ-u

Utorak, 18. listopada 2022.

Računalci iz četvrtog, trećeg i drugog RT razrednog odjela naše Škole uz vodstvo su mentora, profesora Mirka Jambrošića, sudjelovali na srednjoškolskom natjecanju HACKNITE 3.0 koje obuhvaća polje kibernetičke sigurnosti.

Natjecalo se više od 60 različitih timova s područja čitave naše države, a timovi TŠČ-a završili su na četvrtom, šestom, sedmom i osmom mjestu. Natjecanje je to u obliku CTF-a, namijenjeno učenicima srednjoškolskih timova, kojim učenici proširuju spoznaje o sigurnosnim propustima i postavkama. Po završetku natjecanja svi su sudionici upriličili „ranojutrnje kafićko posthacknite druženje“ kako bi sredili dojmove i kreirali plan za dalje. (Fran P.)

Aktualne novosti

GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLE ZA 2022./2023.
GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLE ZA 2022./2023.

Na stranici DOKUMENTI ---> AKTI USTANOVE 7. listopada 2022. objavljena su tri važna dokumenta ustanove koji se odnose na školsku godinu 2022./2023. To su Godišnji plan i program Školski kurikul Školski preventivni program.  

read more
Popis tema za završni rad u 2022./2023. godini
Popis tema za završni rad u 2022./2023. godini

Poštovani učenici, kolege nastavnici - mentori učenicima na završnom radu, sukladno Pravilniku o izradbi i obrani završnog rada objavljujem slijedeće dokumente:  na prijedlog stručnih vijeća donosim popis tema za završni rad po zanimanjima/ strukovnim programima:...

read more
Erasmus +, K1 projekt – SUVREMENI IZAZOVI ZA NOVE GENERACIJE
Erasmus +, K1 projekt – SUVREMENI IZAZOVI ZA NOVE GENERACIJE

Agencija za mobilnost i programe Europske unije prihvatila je projektni prijedlog „Suvremeni izazovi za nove generacije“ u okviru programa Erasmus +, Ključna aktivnost 1: mobilnost u svrhu učenja za pojedince te dodijelila Tehničkoj školi Čakovec bespovratna sredstva...

read more