Tel. +385 (40) 328 522, Športska 5, Čakovec

KREATIVCI TŠČ-A SPREMNI ZA MILENIJSKO NATJECANJE

Utorak, 15. studenoga 2022.

Naši najstariji gimnazijalci Lucija, David i Fran Krsto sa svojom će mentoricom, profesoricom Renatom Turk u periodu između 30. studenoga i 2. prosinca 2022. sudjelovati na 4. Milenijskom natjecanju iz kreativne industrije u kategoriji kreativni kalendar.

Između predloženih tema naši su natjecatelji odabrali mitologiju i na kreativan će način pokušati prikazati kulturnu baštinu u nekoliko sektora kreativne industrije. Natjecanje se održava na Ekonomskom fakultetu u Osijeku i cijeli se tim veseli putovanju.

Cilj Milenijskog natjecanja je potaknuti mlade na sudjelovanje u izvannastavnim aktivnostima koje pridonose razvoju vještina, kritičkog razmišljanja i kreativnosti te unapređivanju usvojenih znanja, a mi u TŠČ-u smo upravo takvi – željni rada na sebi.

Iako u službenom dijelu natjecanja sudjeluju samo četiri člana tima, iza cijele ideje stoje i ostali učenici 4. GM razrednog odjela, predmetni profesor Marko i knjižničarka Sandra.

#milenijskonatjecanje #kritičkorazmisljanje #kreativnost #kreativnaindustrija #ekonomskifakultetuosijeku

Aktualne novosti

DISEMINACIJA ISKUSTVA SA STUDIJSKOG PUTOVANJA U IZRAEL
DISEMINACIJA ISKUSTVA SA STUDIJSKOG PUTOVANJA U IZRAEL

Sva (nova) znanja koja su prikupili i pozitivna iskustva s kojima su se vratili osam je djelatnika TŠČ-a nakon boravka u Izraelu prenijelo svojim kolegicama i kolegama u Školi. Obrazovni sustav u Izraelu, ustanove koje su posjetili, mjesta koja su obišli, ljudi koje...

read more
Kućni red Tehničke škole Čakovec
Kućni red Tehničke škole Čakovec

Objavljujemo Kućni red Tehničke škole Čakovec donesen na sjednici Školskog odbora održanoj 4. listopada 2019. Kućni red Tehničke škole Čakovec važi od 2019. godine

read more
GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLE ZA 2022./2023.
GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLE ZA 2022./2023.

Na stranici DOKUMENTI ---> AKTI USTANOVE 7. listopada 2022. objavljena su tri važna dokumenta ustanove koji se odnose na školsku godinu 2022./2023. To su Godišnji plan i program Školski kurikul Školski preventivni program.  

read more
Popis tema za završni rad u 2022./2023. godini
Popis tema za završni rad u 2022./2023. godini

Poštovani učenici, kolege nastavnici - mentori učenicima na završnom radu, sukladno Pravilniku o izradbi i obrani završnog rada objavljujem slijedeće dokumente:  na prijedlog stručnih vijeća donosim popis tema za završni rad po zanimanjima/ strukovnim programima:...

read more