Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

   Tel. +385 (40) 328 522, Športska 5, Čakovec

KREATIVCI TŠČ-A SPREMNI ZA MILENIJSKO NATJECANJE

Utorak, 15. studenoga 2022.

Naši najstariji gimnazijalci Lucija, David i Fran Krsto sa svojom će mentoricom, profesoricom Renatom Turk u periodu između 30. studenoga i 2. prosinca 2022. sudjelovati na 4. Milenijskom natjecanju iz kreativne industrije u kategoriji kreativni kalendar.

Između predloženih tema naši su natjecatelji odabrali mitologiju i na kreativan će način pokušati prikazati kulturnu baštinu u nekoliko sektora kreativne industrije. Natjecanje se održava na Ekonomskom fakultetu u Osijeku i cijeli se tim veseli putovanju.

Cilj Milenijskog natjecanja je potaknuti mlade na sudjelovanje u izvannastavnim aktivnostima koje pridonose razvoju vještina, kritičkog razmišljanja i kreativnosti te unapređivanju usvojenih znanja, a mi u TŠČ-u smo upravo takvi – željni rada na sebi.

Iako u službenom dijelu natjecanja sudjeluju samo četiri člana tima, iza cijele ideje stoje i ostali učenici 4. GM razrednog odjela, predmetni profesor Marko i knjižničarka Sandra.

#milenijskonatjecanje #kritičkorazmisljanje #kreativnost #kreativnaindustrija #ekonomskifakultetuosijeku

Aktualne novosti

GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLE ZA 2022./2023.
GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLE ZA 2022./2023.

Na stranici DOKUMENTI ---> AKTI USTANOVE 7. listopada 2022. objavljena su tri važna dokumenta ustanove koji se odnose na školsku godinu 2022./2023. To su Godišnji plan i program Školski kurikul Školski preventivni program.  

read more
Popis tema za završni rad u 2022./2023. godini
Popis tema za završni rad u 2022./2023. godini

Poštovani učenici, kolege nastavnici - mentori učenicima na završnom radu, sukladno Pravilniku o izradbi i obrani završnog rada objavljujem slijedeće dokumente:  na prijedlog stručnih vijeća donosim popis tema za završni rad po zanimanjima/ strukovnim programima:...

read more
Erasmus +, K1 projekt – SUVREMENI IZAZOVI ZA NOVE GENERACIJE
Erasmus +, K1 projekt – SUVREMENI IZAZOVI ZA NOVE GENERACIJE

Agencija za mobilnost i programe Europske unije prihvatila je projektni prijedlog „Suvremeni izazovi za nove generacije“ u okviru programa Erasmus +, Ključna aktivnost 1: mobilnost u svrhu učenja za pojedince te dodijelila Tehničkoj školi Čakovec bespovratna sredstva...

read more