Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

   Tel. +385 (40) 328 522, Športska 5, Čakovec

IMAŠ MINUTU?

Srijeda, 21. prosinca 2022.

YouTube kanal

U godini 2022. u razrednim odjelima 3. RT i 4. GM česta je tema bilo vršnjačko nasilje. Sudjelujući u preventivnom programu REVIS – Odgovaranje na vršnjačko nasilje u školskom i izvanškolskom okruženju, u suradnji s Hrabrim telefonom, učenici su osvijestili društvene norme koje potiču i podržavaju nasilje među djecom i mladima.

Na kraju godine ponosno vam predstavljaju svoju kampanju protiv vršnjačkog nasilja. Uz pitanje Imaš minutu? obraćaju se učenicima, nastavnicima, roditeljima i ostalim odraslim osobama. Tražili su odgovore na brojna pitanja vezana uz nasilje i obavili brojne razgovore, a važne poruke i saznanja dijelit će sa svima nama na svojem YouTube kanalu Minuta za nenasilje.

Prvi videozapis već sada možete pogledati i svakako se pretplatite kako ne biste propustili neki od sljedećih. U njima ćete susretati brojna poznata lica iz škole i naše zajednice.

Iza kratkih videozapisa stoji mnogo truda i rada naših vrijednih računalaca – za snimanje i montažu najveće zasluge pripadaju Antoniju Ivanoviću, svoje komunikacijske (i novinarske) vještine brusili su Franjo Kranjčec, Noa Turk i Lucijan Novak, a „uskakali“ su i Florijan Gotal, Bruno Miklin i David Blažeka. Motivatorice i podrška u procesu bile su psihologinja Lucija Matjačić Kovačić i pedagoginja Jasna Brumec. S kim smo se družili i kako nam je bilo pogledajte u galeriji. (l)

 

Aktualne novosti

Kućni red Tehničke škole Čakovec
Kućni red Tehničke škole Čakovec

Objavljujemo Kućni red Tehničke škole Čakovec donesen na sjednici Školskog odbora održanoj 4. listopada 2019. Kućni red Tehničke škole Čakovec važi od 2019. godine

read more
GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLE ZA 2022./2023.
GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLE ZA 2022./2023.

Na stranici DOKUMENTI ---> AKTI USTANOVE 7. listopada 2022. objavljena su tri važna dokumenta ustanove koji se odnose na školsku godinu 2022./2023. To su Godišnji plan i program Školski kurikul Školski preventivni program.  

read more
Popis tema za završni rad u 2022./2023. godini
Popis tema za završni rad u 2022./2023. godini

Poštovani učenici, kolege nastavnici - mentori učenicima na završnom radu, sukladno Pravilniku o izradbi i obrani završnog rada objavljujem slijedeće dokumente:  na prijedlog stručnih vijeća donosim popis tema za završni rad po zanimanjima/ strukovnim programima:...

read more