Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

   Tel. +385 (40) 328 522, Športska 5, Čakovec

HUMANIM KORAKOM ZA HUMANO DJELO

Nedjelja, 9. listopada 2022.

Posljednja generacija naših gimnazijalaca, učenici prirodoslovno-matematičke gimnazije (2. GM razrednog odjela) sa svojom su razrednicom Anicom Antolek Hrgar, prof., u subotu, 8. listopada sudjelovali na humanitarnoj utrci ‘Totovec run’.
Utrka je održana povodom svjetskog dana duševnog zdravlja, u suorganizaciji Mjesnog odbora Totovec, Atletskog kluba Čakovec i Udruge oboljelih od leukemije i limfoma (UOLL). S obzirom na to da naša Škola sudjeluje u akciji sakupljanja plastičnih čepova za UOLL, učenici su se rado odazvali te i na ovaj način, uplatom startnine, poduprli rad Udruge.
Jako smo se dobro zabavili u prirodi i na svježem zraku te završili utrku pod motom ‘Važno je sudjelovati’. Ponosni smo na naše učenike Vanju Štefičara koji je osvojio prvo mjesto i Franka Zaspana koji je bio treći u svojoj kategoriji. S veseljem očekujemo nove utrke i izazove, rekli su nam naši mladi humanitarci po završetku druženja koje će pamtiti. (aah)

Aktualne novosti

GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLE ZA 2022./2023.
GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLE ZA 2022./2023.

Na stranici DOKUMENTI ---> AKTI USTANOVE 7. listopada 2022. objavljena su tri važna dokumenta ustanove koji se odnose na školsku godinu 2022./2023. To su Godišnji plan i program Školski kurikul Školski preventivni program.  

read more
Popis tema za završni rad u 2022./2023. godini
Popis tema za završni rad u 2022./2023. godini

Poštovani učenici, kolege nastavnici - mentori učenicima na završnom radu, sukladno Pravilniku o izradbi i obrani završnog rada objavljujem slijedeće dokumente:  na prijedlog stručnih vijeća donosim popis tema za završni rad po zanimanjima/ strukovnim programima:...

read more
Erasmus +, K1 projekt – SUVREMENI IZAZOVI ZA NOVE GENERACIJE
Erasmus +, K1 projekt – SUVREMENI IZAZOVI ZA NOVE GENERACIJE

Agencija za mobilnost i programe Europske unije prihvatila je projektni prijedlog „Suvremeni izazovi za nove generacije“ u okviru programa Erasmus +, Ključna aktivnost 1: mobilnost u svrhu učenja za pojedince te dodijelila Tehničkoj školi Čakovec bespovratna sredstva...

read more