Tel. +385 (40) 328 522, Športska 5, Čakovec

DISEMINACIJA ISKUSTVA SA STUDIJSKOG PUTOVANJA U IZRAEL

Utorak, 14. ožujka 2023.

Sva (nova) znanja koja su prikupili i pozitivna iskustva s kojima su se vratili osam je djelatnika TŠČ-a nakon boravka u Izraelu prenijelo svojim kolegicama i kolegama u Školi. Obrazovni sustav u Izraelu, ustanove koje su posjetili, mjesta koja su obišli, ljudi koje su upoznali, hrana koju su konzumirali… sve je to stvorilo vrlo pozitivnu sliku o zemlji high-techa, startupova, unicorna i specifičnog mindseta čiji se razvoj potiče od vrtićkih dana.

Nisu stali samo na pričama i fotografijama. U Školu su donijeli i okuse i mirise Izraela pripremivši nekoliko jela i slastica koje su konzumirali u Izraelu.

Vjeruje se da je CHUTZPAH (u prijevodu drskost, iliti po naški VUPEŠ) u Izraelu faktor uspjeha i cjeloživotnog napretka. Nadamo se da su se sudionici putovanja „zarazili“ chutzpahom te da će „bolest“ prenijeti i na druge.

Aktualne novosti

Kućni red Tehničke škole Čakovec
Kućni red Tehničke škole Čakovec

Objavljujemo Kućni red Tehničke škole Čakovec donesen na sjednici Školskog odbora održanoj 4. listopada 2019. Kućni red Tehničke škole Čakovec važi od 2019. godine

read more
GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLE ZA 2022./2023.
GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLE ZA 2022./2023.

Na stranici DOKUMENTI ---> AKTI USTANOVE 7. listopada 2022. objavljena su tri važna dokumenta ustanove koji se odnose na školsku godinu 2022./2023. To su Godišnji plan i program Školski kurikul Školski preventivni program.  

read more
Popis tema za završni rad u 2022./2023. godini
Popis tema za završni rad u 2022./2023. godini

Poštovani učenici, kolege nastavnici - mentori učenicima na završnom radu, sukladno Pravilniku o izradbi i obrani završnog rada objavljujem slijedeće dokumente:  na prijedlog stručnih vijeća donosim popis tema za završni rad po zanimanjima/ strukovnim programima:...

read more