Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

   Tel. +385 (40) 328 522, Športska 5, Čakovec

CLIL prvenstvo u robotici

Utorak, 31. svibnja 2022.

Osmislili smo priču, snimili video i programirali našeg robota Tonija, što nam je donijelo najveći broj bodova na 4. hrvatskom prvenstvu iz CLIL robotike na njemačkom jeziku. Na natjecanju smo činili tim s 1. osnovnom školom Čakovec te zajedno osvojili prvo mjesto u ukupnom poretku. Sudjelovalo je devet timova iz 22 škole, a tema natjecanja bila je Roboti u kriznim vremenima: prijatelji i pomagači?
Našu Školu predstavljali su Antonio Ivanović (2. RT), David Blažeka (2. RT), Deni Pečarko (4. TG), Dorian Strbad (4. TG), Kristijan Cerovec (4. TG) te Rafael Ramić (4. MT), a mentori su im bili profesori Daniela Zadravec i Marko Markulija. Za osvojeno prvo mjesto na natjecanju obje ekipe osvojile su vrijedan lego robot kojim će i ubuduće moći raditi na razvijanju svojih vještina, a možda osvojiti i pokoje natjecanje. Čestitamo učenicima i njihovim mentorima. (DaZ)
Videe možete preuzeti s

Aktualne novosti

Popisi obveznih udžbenika za školsku godinu 2022./2023.
Popisi obveznih udžbenika za školsku godinu 2022./2023.

Poštovani učenici i roditelji, objavljujemo Popis obveznih udžbenika koji će se koristiti u Tehničkoj školi Čakovec tijekom školske godine 2022./2023. POPIS OBVEZNIH UDŽBENIKA za 1. razrede u Tehničkoj školi Čakovec od rujna 2022 POPIS OBVEZNIH UDŽBENIKA za 2. razrede...

read more