Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

   Tel. +385 (40) 328 522, Športska 5, Čakovec

CLIL prvenstvo u robotici

Utorak, 31. svibnja 2022.

Osmislili smo priču, snimili video i programirali našeg robota Tonija, što nam je donijelo najveći broj bodova na 4. hrvatskom prvenstvu iz CLIL robotike na njemačkom jeziku. Na natjecanju smo činili tim s 1. osnovnom školom Čakovec te zajedno osvojili prvo mjesto u ukupnom poretku. Sudjelovalo je devet timova iz 22 škole, a tema natjecanja bila je Roboti u kriznim vremenima: prijatelji i pomagači?
Našu Školu predstavljali su Antonio Ivanović (2. RT), David Blažeka (2. RT), Deni Pečarko (4. TG), Dorian Strbad (4. TG), Kristijan Cerovec (4. TG) te Rafael Ramić (4. MT), a mentori su im bili profesori Daniela Zadravec i Marko Markulija. Za osvojeno prvo mjesto na natjecanju obje ekipe osvojile su vrijedan lego robot kojim će i ubuduće moći raditi na razvijanju svojih vještina, a možda osvojiti i pokoje natjecanje. Čestitamo učenicima i njihovim mentorima. (DaZ)
Videe možete preuzeti s

Aktualne novosti

GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLE ZA 2022./2023.
GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLE ZA 2022./2023.

Na stranici DOKUMENTI ---> AKTI USTANOVE 7. listopada 2022. objavljena su tri važna dokumenta ustanove koji se odnose na školsku godinu 2022./2023. To su Godišnji plan i program Školski kurikul Školski preventivni program.  

read more
Popis tema za završni rad u 2022./2023. godini
Popis tema za završni rad u 2022./2023. godini

Poštovani učenici, kolege nastavnici - mentori učenicima na završnom radu, sukladno Pravilniku o izradbi i obrani završnog rada objavljujem slijedeće dokumente:  na prijedlog stručnih vijeća donosim popis tema za završni rad po zanimanjima/ strukovnim programima:...

read more
Erasmus +, K1 projekt – SUVREMENI IZAZOVI ZA NOVE GENERACIJE
Erasmus +, K1 projekt – SUVREMENI IZAZOVI ZA NOVE GENERACIJE

Agencija za mobilnost i programe Europske unije prihvatila je projektni prijedlog „Suvremeni izazovi za nove generacije“ u okviru programa Erasmus +, Ključna aktivnost 1: mobilnost u svrhu učenja za pojedince te dodijelila Tehničkoj školi Čakovec bespovratna sredstva...

read more