Tel. +385 (40) 328 522, Športska 5, Čakovec

BAŠ JE BRZO PROŠLO, VRAĆAMO SE JOŠ JAČI!

Petak, 21. travnja 2023.

Za današnji, posljednji naš dan treninga u Republici Irskoj ostali su nam učenje i usavršavanje vještina u MEP sistemu, to jest o elektroinstalacijama i ventilaciji određene zgrade.


Uz edukativne videozapise našeg trenera Nialla naučili smo sve značajke programa potrebne za realizaciju postavljenog nam zadatka. Time je dovršen naš projekt na kojem smo radili od početka ove prakse i naš službeni boravak na mobilnosti u Irskoj. Dnevnici rada su nam pregledani, a naš trener Niall nam je predao evaluacijske liste i preporuku.

Nakon prakse otišli smo na zajednički ručak, zatim u bowlling centar na zadnju partiju biljara, pa kućama kako bismo se pripremili za sutrašnji dan, povratak našim domovima letom za Zagreb pa busom do Čakovca.
Iako je ovo naša zadnja večer na Zelenom Otoku, složili smo se da ćemo preostalo vrijeme umjesto odlaska u Dublin iskoristiti za odmor. (AI)

Ova je publikacija ostvarena uz financijsku potporu Europske komisije. Ona izražava isključivo stajalište njenih autora i Komisija se ne može smatrati odgovornom pri uporabi informacija koje se u njoj nalaze.

Aktualne novosti

ERASMUS + Job shadowing u Tehničkoj školi Čakovec
ERASMUS + Job shadowing u Tehničkoj školi Čakovec

Prošli tjedan, od 6. do 10. svibnja, u okviru Erasmus+ projekta, imali smo čast ugostiti nastavnicu matematike Fani Chatzi iz škole 3rd Lyceum of Koropi (Koropi, Grčka). Tijekom svog boravka, Fani nije samo pratila našu nastavu iz matematike, već je i aktivno...

read more
NOVO POGLAVLJE U RAZVOJU OBRAZOVANJA I GOSPODARSTVA
NOVO POGLAVLJE U RAZVOJU OBRAZOVANJA I GOSPODARSTVA

Završna konferencija projekta Uspostava Regionalnog centra kompetentnosti u strojarstvu SJEVER – TŠČ održana je 23. studenoga 2023. Osim predstavnika Ministarstva znanosti i obrazovanja, Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, Međimurske županije,...

read more
Popis tema za završni rad u 2023./2024.
Popis tema za završni rad u 2023./2024.

Dragi učenici, u priloženim dokumentima objavljujem popis tema za završni rad za školsku godinu 2023./2024. - po zanimanjima. Tehničar za računalstvo                  Prijedlog tema za ZR 2023 - tehničari za računalstvo Tehničar za mehatroniku                Prijedlog...

read more