Tel. +385 (40) 328 522, Športska 5, Čakovec

3 U 1: PUTOVANJE, UČENJE I PLANIRANJE BUDUĆNOSTI]

Srijeda, 8. veljače 2023.

Dan otvorenih laboratorija manifestacija je koja se 3. veljače 2023. održala na Tehničkom fakultetu Sveučilišta u Rijeci.  Njih 28-ero iz četvrtih razreda i stručne suradnice Tehničke škole Čakovec odlučilo je zgrabiti priliku, otputovati u Rijeku i obići fakultetske prostore.

Obišli su šesnaest pokaznih mjesta gdje su ih dočekali voditelji laboratorija odnosno djelatnici Fakulteta, a osim šetnje kroz predavaonice i laboratorije učenici su uživo mogli vidjeti opremu koja se koristi u nastavi i u izradi projekata i radova (budimo iskreni i ponosni, velik dio opreme koja se nalazi tamo možemo naći i u našim praktikumima 😊 ).

Najzanimljivija destinacija svakako je bila dvorište Fakulteta gdje su prezentirana vozila koje izrađuju članovi Riteh Racing Team formula student i dronovi. I nije sve bilo baš jako ozbiljno! Izmjerili smo tko ima najjači stisak šake, koliko su nam dugi prsti, a naročito nas se dojmila fakultetska menza ili, kako je oni zovu, „marendarij“ (tamo se zaista dobro jede! 😊 ).

Hvala našim domaćinima, Dariu i Luki koji su nas tijekom cijelog dana strpljivo vodili i čekali, a ni prigodni pokloni koje smo ponijeli u Međimurje nisu loši.  

Aktualne novosti

DISEMINACIJA ISKUSTVA SA STUDIJSKOG PUTOVANJA U IZRAEL
DISEMINACIJA ISKUSTVA SA STUDIJSKOG PUTOVANJA U IZRAEL

Sva (nova) znanja koja su prikupili i pozitivna iskustva s kojima su se vratili osam je djelatnika TŠČ-a nakon boravka u Izraelu prenijelo svojim kolegicama i kolegama u Školi. Obrazovni sustav u Izraelu, ustanove koje su posjetili, mjesta koja su obišli, ljudi koje...

read more
Kućni red Tehničke škole Čakovec
Kućni red Tehničke škole Čakovec

Objavljujemo Kućni red Tehničke škole Čakovec donesen na sjednici Školskog odbora održanoj 4. listopada 2019. Kućni red Tehničke škole Čakovec važi od 2019. godine

read more
GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLE ZA 2022./2023.
GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLE ZA 2022./2023.

Na stranici DOKUMENTI ---> AKTI USTANOVE 7. listopada 2022. objavljena su tri važna dokumenta ustanove koji se odnose na školsku godinu 2022./2023. To su Godišnji plan i program Školski kurikul Školski preventivni program.  

read more
Popis tema za završni rad u 2022./2023. godini
Popis tema za završni rad u 2022./2023. godini

Poštovani učenici, kolege nastavnici - mentori učenicima na završnom radu, sukladno Pravilniku o izradbi i obrani završnog rada objavljujem slijedeće dokumente:  na prijedlog stručnih vijeća donosim popis tema za završni rad po zanimanjima/ strukovnim programima:...

read more