Tel. +385 (40) 328 522, Športska 5, Čakovec

Obavijesti učenicima i roditeljima uz početak nove školske godine

Ponedjeljak, 28. kolovoza 2023.

Drage učenice, dragi učenici, poštovani roditelji,

pred početak nove školske godine želim vam prenijeti najvažnije informacije.

Prije svega čestitam svim učenicima budućih 1. razreda koji su upisom nekog zanimanja u Tehničkoj školi Čakovec ostvarili svoje želje, vjerujem da će tijekom svog školovanja u TŠČ-u ostvariti postavljene si ciljeve uz pomoć svih nastavnika i ostalih zaposlenika Škole kao i uz suradnju i podršku svojih roditelja ili skrbnika.

Svim dosadašnjim učenicima TŠČ-a želim uspješan nastavak školovanja kao i ostvarenje svih planiranih ciljeva također uz pomoć svih zaposlenika TŠČ-a te u suradnji sa roditeljima ili skrbnicima.

Nastava u novoj školskoj godini započinje u PONEDJELJAK, 4. rujna 2023. godine.

Pozivam  učenike svih 1. i 4. razreda na uvodne satove sa svojim razrednicima od 7:30 sati. a učenike 2. i 3. razreda od 10:00 sati.

Popis učenika po razrednim odjelima, te razrednicima  biti će objavljen na ulaznom prostoru u Školu u ponedjeljak 4.9.2023.

Od utorka, 5.9.2023. nastava će se održavati po rasporedu sati koji će učenici dobiti od svojih razrednika.

Ostale važne informacije u ponedjeljak, 4.9.2023. će učenicima prezentirati razrednici – roditeljski sastanci za 1. razrede biti će održani tijekom 1. radnog tjedna prema satnici koju će učenicima prezentirati razrednici.

Na prvi nastavni dan nije potrebno donositi udžbenike i ostali pribor. Ulazak u prostorije škole dozvoljen je isključivo u obući predviđenoj samo za boravak u unutrašnjim prostorima Škole (školske papuče).

Prijevoz za učenike putnike autobusom ili vlakom u prvim tjednima nastave biti će moguć bez iskaznica, a o ostalim detaljima oko prijevoza dodatne informacije biti će prezentirane prvog radnog dana.

Sretnu i uspješnu novu školsku godinu želim u ime svih zaposlenika Tehničke škole Čakovec,

Dražen Blažeka, dipl. ing. el.,

ravnatelj Tehničke škole Čakovec

Aktualne novosti

Obavijest sudionicima o ishodu natječaja
Obavijest sudionicima o ishodu natječaja

Temeljem odredbi Natječaja za zasnivanje radnog odnosa objavljenog 2. srpnja 2024. i članka 90. Statuta Tehničke škole Čakovec te uz prethodnu suglasnost Školskog odbora ravnatelj Dražen Blažeka, dipl. ing. el. daje OBAVIJEST SUDIONICIMA O ISHODU NATJEČAJA za...

read more
UPISI u 1. razrede – promjena termina preuzimanja dokumenata
UPISI u 1. razrede – promjena termina preuzimanja dokumenata

Poštovani učenici i roditelji,  s obzirom da će se Upisnice iz aplikacije za upise moći dobivati nakon 12 sati u srijedu 10.7.2024., obavještavamo vas da je došlo do promjene termina provedbe upisa u Tehničkoj školi Čakovec. Upisne komisije u Tehničkoj školi Čakovec...

read more
PARTNERSTVO I PRIJATELJSTVO TEHNIČKIH ŠKOLA DARUVARA I ČAKOVCA
PARTNERSTVO I PRIJATELJSTVO TEHNIČKIH ŠKOLA DARUVARA I ČAKOVCA

Bio je to jedan tako poseban dan… Razdraganih lica i iskrenih osmijeha, čvrsta stiska ruke i toplom riječju dobrodošlice vrata su nam svoje škole otvorili naši kolege nastavnici, partneri u projektu, naši prijatelji iz daruvarske Tehničke škole. Ispunili smo obećanje...

read more
Posljednji zvuci naše srednjoškolske etide
Posljednji zvuci naše srednjoškolske etide

SVEČANI TRENUTAK MATURANATA TEHNIČKE ŠKOLE ČAKOVEC Posljednji zvuci naše srednjoškolske etide Odletješe naše ptice… 'bučne i tihe,  pogodne da ih se voli'… odlepršaše… u horizonte nove, u svjetove velike… 'i teško nam je vjerovati da su odletjele i napustile nas...

read more